Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder
-50%

Horze hæklede ridehandsker

Produkt-ID: 31476

DKK 89,50
DKK 179,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze hæklede ridehandsker
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze hæklede ridehandsker
DKK 89,50
DKK 179,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze hæklede ridehandsker
Beskrivelse

Beskrivelse

Den hæklede handskes klassiske look kombineret med traditionelt læder.


Komfortable og slidstærke handsker med håndflade af læder og fleksibel, hæklet bomuld på håndryggen, som er ideelle til træning og hverdagsbrug. Den åndbare hækling giver luft og fleksibilitet. En justerbar strop med trykknap giver god fleksibilitet. Læderhåndfladen giver en god føling med tøjlerne og et fremragende greb. Komfortable og klassiske, og passer glimrende til alle typer ryttere.


Egenskaber:


  • Naturlige materialer af bomuld og læder
  • Trykknap i metal
  • Justerbar læderstrop giver perfekt pasform
  • Forbedret greb
  • Komfortable
  • Fleksible
  • Åndbare
  • En kundefavorit

Teknisk beskrivelse:


Overdel: 100% hæklet bomuldHåndflade: 100% læder100% polyestertråd.


Vaskeanvisning:


Brug læderrens, tør af med varmt vand


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

FABULOUS KVALITET MIT ANDET PÆR!
0 Likes

Nå, disse små skønheder er så perfekte, at jeg har måttet købe et andet par! Købt den lille først og en smule stor, men jeg har slanke lemmer! Så på min anden ordre er gået til XS. Ingen porto-betaling er et stort plus, ligesom den hastighed, hvorpå varen ankom. Også smukt lavet og færdig. Enhver rytter ville være tilfredse med disse handsker. Lav en god gave. Jeg vil ikke tøve med at købe disse handsker til fuld pris, de er så gode. Kan ikke anbefale stærkt nok.

Pæn handske til prisen
0 Likes

Pæn handske til en ok pris. Vær opmærksom på at størrelsen er til den store side.

Størrelse: Normal
Favourite gloves!
0 Likes

They're comfortable, very durable (taking into account I work in all weather conditions ) and warm enough. The leather is soft and nice to the skin. It doesn't tear. Would definitely recommend these!

Størrelse: Normal
Store handsker med stor værdi for pengene
0 Likes

Jeg køber allerede disse handsker for anden gang! De kan virkelig anbefales, pasformen er god, kvaliteten af læderet er fantastisk, og det strikkede er ikke på som nogle andre. Min konklusion: hvis parret er igennem, vil jeg købe nøjagtigt med disse ridehandsker igen!

Størrelse: Normal
Søde handsker, der får jobbet gjort
1 Likes

Hvad jeg ledte efter: nogle basale handsker, som jeg kun behøver at bruge et par gange. Hvordan disse blev målt: de er meget komfortable, passer godt (længe nok i længden), havde to snapstillinger til tilpasning af håndledsspænde og så søde ud. Hæklede detaljer gjorde dem sjove og mere interessante end dine sorte handsker hver dag. Jeg kunne godt lide farven, og jeg tror, jeg finder ud af, at disse vil trække vejret godt, mens jeg kører. Kan ikke tale med holdbarhed og vask, da jeg endnu ikke har taget dem til et drev. Hvis der opstår noget negativt, kommer jeg og lægger en note!

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.