Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Roeckl Light & Grip holdbare handsker, damemodel

Produkt-ID: 31445

DKK 111,60
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Størrelsesguide
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Roeckl Light & Grip holdbare handsker, damemodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Få et greb!


Roeckl handsker er populære verden over i alle discipliner og foretrækkes af førende ryttere. Når du først har redet med disse vil du forstå deres popularitet. En let og tætsiddende handske fremstillet af kunstig læder giver god følelse med tøjlerne sammen med et fremragende greb. De er elastiske og åndbare, og ideelle uanset om du er dressurdiva eller springentusiast.

Lukningen med et Roeckl metallogo krydser hånden for at give en tæt, individuel pasform og optimal komfort. Roeckls navn på håndfladen kompletterer det utrolige look.

Ridehandsker, hvorfor har jeg brug for dem?

For bedre greb om tøjlerne under ridning

Undgå vabler

Til ridning under stævner

Beskyttelse mod kulden.


Features


 • Tæt pasform med justerbar lukning
 • Elastisk og åndbar
 • Fremragende greb
 • Roeckl metal-logo
 • Populært valg hos førende ryttere
 • Holdbar og attraktiv
 • Komfortable
 • Roeckl's navn på håndflade

Details


 • Åndbart, fint kunstigt læder
 • Vaskbar, koldt vand.
Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

6 Likes

Roeckl er ridehanske-merke jeg sverger til! Har disse hanskene i både blå og svart, og skal få kjøpt meg flere snart også, fordi det er så utrolig mange fine farger og disse varer lenge. Har nå hatt det svarte paret mitt i to år og de er forsatt like fine! Ser du etter nye ridehansker, så kjøp Roeckl!

5 Likes

Det første paret Roecklhansker du kjøper blir ikke det siste! Veldig behagelige hansker som passer til enhver anledning. Horze er den butikken jeg har sett med lavest pris på disse, og det er et stort pluss! Slitesterke hansker, mine har vært gjennom en god del og holder seg fortsatt like fine.

Grep! Masse grep!
5 Likes

Andre ridehansker blir liksom litt stusselige etter at man har prøvd disse! Perfekte til alt arbeid siden man får et godt grep uten å knipe sammen henda, uunnværlige til longering! Utrolig lette og rett og slett morsomme å kle på siden de sitter som et skikkelig skudd på hendene. Favoritthanskene, uten tvil!

Lækker handske
4 Likes

Efter at have købt mit første par af disse for 5 år siden bruger jeg nu aldrig andet end Roeckl! Kan bedst lide disse handsker der er til sommerbrug (bruger også dem om vinteren) da de har mindst glid på tøjlen og man bedre kan føle munden på hesten :) Eneste minus er at de er dyre :(

Bare iorden!
3 Likes

Super lækre handsker, kan kun anbefales! God kvalitet til prisen og dejlige at have på.

Ridehansker med kvalitet.
3 Likes

Kviet meg litt for å bruke så mye penger på ridehansker ettersom jeg aldri før har funnet noen jeg er fornøyd med. Men har aldri angret og sannsynligheten er stor for at mitt neste par med ridehansker blir fra Roeckl. Myke, slitesterke, ekstremt god passform og best av alt har jeg full førlighet i fingertuppene og glemmer ofte at jeg har de på.

Uenværlige!
3 Likes

Elsker disse hanskene! syntes det er rart og ri uten dem! de forbedrer virkelig tøyle grepet! Har hat mine i 4 måneder de har blitt litt slitt akuratt der hvor tøylene ligger men ikke noe mer en dette, de er virkelig vært vær krone! Selv om de er dyre..

Bedste ridehandske jeg har prøvet.
2 Likes

Der er altså ingen handsker der sidder ligeså godt som den her. Den er dyr, men pengene værd. Godt greb i tøjlen.

Super gode handsker
2 Likes

Disse handsker er de bedste jeg har ejet. De giver et rigtig godt greb på tøjlen, samtidig med at de sidder så godt på hånden, at man nærmest ikke mærker at man har dem på.

Rigtig god handske!
1 Likes

Jeg har haft mine Roeck-Grip handsker i tre år nu, og først nu er de begyndt at være lidt slidte i det. De er af rigtig god kvalitet, idet de giver et godt greb om tøjlen og er meget behagelige at have på, selv i sommervarmen. Det eneste minus er, at de er en anelse dyre, men vil man have et par gode ridehandsker, så er det alle pengene værd, idet de holder længe.

Super feine Handschuhe
0 Likes

Nutze die Roeckl-Grip-Handschuhe schon seit über 10 Jahren. Zwischen durch habe ich auch andere Marken und Modelle ausprobiert (wegen des doch relativ hohen Preises), bin aber immer wieder zu diesem Modell zurück gekehrt.

Einfach unschlagbar
0 Likes

Habe den Roeckl Grip in mehreren Farben, weil er, was die Abnutzung betrifft, einfach unschlagbar ist. Er sitzt immer gut an der Hand, auch bei heißen Außentemperaturen schwitzt man nicht darin. Ist auch für Reiter geeignet, deren Pferde gern den Zügel aus der Hand ziehen. Trotz guter Qualität und aller Vorzüge eindeutig zu teuer.

The best gloves ever.
0 Likes

I have had a pair of Roeckl gloves for a little over a year, reserving them just for showing. They are super duper comfortable and the grip is just right allowing for perfect contact with the reins. When I saw that Horze was now stocking them I was beyond excited! I ordered another pair for shows and may even order a third pair for schooling...these gloves are just so comfortable and I hate riding in other brands. Thank you for selling these!

Ein guter Handschuh
0 Likes

Der Reithandschuh ist schon gut, dennoch muss ich sagen, dass ich als Berufsreiter eine andere Marke bevorzuge. Mein Handschuh kostet die Hälfte an Preis und hält noch länger. Dennoch muss ich auch sagen, dass ich diesen Handschuh auch gerne getragen habe, leider ist DIESES Preisleistungverhältnis nicht ausgeglichen, den Roeckl Grip bekommt man im Reisportgeschäft ca 10€ billiger und da finde ich ihn schon teuer. Sonst ein super bequemer Handschuh, jedoch mit relativ schneller Abnutzung.

De beste hanskene!
0 Likes

Hansker fra Roeckl er de beste hanskene til ridning. Disse må du bare prøve. En klassiker! PS: Husk å skriv navn på de, da alle i stallen sikkert kommer til å kjøpe samme type hansker :)

5 stjerner til roeckl!
0 Likes

Disse er de desidert beste ridehanskene! Sømmene er ikke harde inni og man får kjempegodt grep. Elsker disse hanskene! Men jeg ville nok brukt de i de varme månedene da de kan bli litt kalde om vinteren.

Gode handsker
0 Likes

Gode handsker i rigtig lækkert stof, desværre går mine ofte hurtigt i stykker ude i fingerspidserne, men de er utroligt lækre og giver et godt greb om tøjlen. Kan både bruges vinter og sommer uden at det bliver for varmt/koldt. Dejligt med mange farver at vælge i mellem, så man kan mixe og matche med sit andet udstyr.

Du trenger bare Roeckl!
0 Likes

Etter å ha prøvd flere titals med hansker sitter jeg igjen med en dessidert favoritt! HAnskene har en utrolig god passform, og er utrolig slitesterke! Kviet meg litt for å kjøpe så dyre hansker, men disse er virkelig verdt her eneste krone!

Roeckl hansker
0 Likes

wow faktor! disse er bare verdens beste og er ingen ulemper bortsett fra pris.... anbefales på det aller sterkeste! har ett par som jeg fikk for to år siden som var en del brukte før meg. Skikkelig slitesterke og gode og myke for hånden. Man glemmer fort at man har dem på. Skal kjøpe meg disse igjen snart, da mine nå har fått små hull:/ kun fornøyd med disse... løp og kjøp! ;) Passformen er helt perfekt!

Super Reithandschuh
0 Likes

Der Reithandschuhe passt sehr gut und hat auch einen guten grip, so dass die Zügel nicht aus der Hand rutschen.

Gewohnte Qualität
0 Likes

Sehr angenehmer Tragekomfort und lange Haltbarkeit. Mein Paar davor war fast täglich im Einsatz und hat über 6 Monate gehalten. Für einen Handschuh dieser Preisklasse ein tolles Preis-Leistungsverhältnis!

Beautiful and very soft
0 Likes

The gloves fit superb, the sizing is true, as usual with Roeckl! They are really beautiful, good quality and very soft. Can't wait to show in them :)

gode hansker, men dårlig kvalitet
0 Likes

Elsker hanskene mine, men det er utrolig dårlig kvalitet på de, i og med den høye prisen! Kjøpte mitt 3 par i april, og allerede nå er de utslitte! bruker de vær dag, men syntes de burde holde lenger!

En uunnværlig favoritt!!!
0 Likes

Jeg sliter med endel håndeksem og får lett sår i hendene, så jeg er helt avhengig av gode hansker når jeg rir. Disse hanskene fra Roeckl er min faste følgesvenn i stallen. Godt grep, god kvalitet og design. Materialet former seg fint etter fingrene og hendene og er lett og smidig. Kommer definitivt til å kjøpe i flere farger!!

Fine ridehansker
0 Likes

Gode ridehansker til grei pris. Spesielt fin i champagne farget! Normal passform.

Fantastiske handsker
0 Likes

Det her er uden sammenligning de bedste ridehandsker jeg nogensinde har prøvet. Derudover har jeg udbredt kendskabet til dem til Island, hvor jeg ofte kommer, så jeg køber handsker med her op til dem jeg kender heroppe.

tolles Gefühl, Finger etwas lang
0 Likes

ich habe die schwarzen in größe 7 bestellt und an der handfläche sitzten sie gut, aber an manchen Fingern zB am daumen sind sie ein kleines bisschen lang. also vielleict sicherheitshalber eine nummer kleiner dazu bestellen. super tolles material, fast wie feinstes Leder und doch sehr leichtes Material in dem hoffentlich bei wärmeren Temperaturen auch nicht schwitzt. toller grip an grip zügeln.

Elsker dem!
0 Likes

Jeg har hatt hanskene i flere år, de gir utrolig godt grep om alle typer tøyler og er veldig slitesterke. Venninnene mine vil også alltid låne dem. Favoritt!