Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!
Spar nu
-20%

Roeckl Mission

Produkt-ID: 31604

DKK 151,20
DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Roeckl Mission
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Mission
Beskrivelse

Beskrivelse

Med denne nye model er Rockl endnu engang lykkedes med at introducere en ny standard for moderigtige og højfunktionelle ridehandsker. Denne praktiske og ekstremt komfortable stil er inspireret af den nuværende modetrend på ridescenen. Man er garanteret en fremragende pasform af et meget elastisk lycra-materiale på baghånden. Det nye, slidstærke håndflade-materiale giver et ideelt non-slip greb. Førsteklasses håndværk og kærlighed til detaljer karakteriserer disse handsker.


Teknisk beskrivelse:


Overhånd: 82% polyamid med polyurethan 18% polyamid. Håndflade: 100% polyamid med polyurethan.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

1 Likes

Efter nogle billigere modeller besluttede jeg at købe denne Roeckl-handske. Jeg er meget ophidset! Passformen er stor, stoffet er ikke voluminøst. Følelsen er meget behagelig. Når du kører har du et sikkert greb, og det relativt tynde materiale giver god kontakt med tøjlerne.

Superhandsker, også når det er koldt
1 Likes

Har købt disse handsker til min datter (13j.). Fantastisk stop, super kvalitet: alt sammen top. Generelt synes jeg Roeckl er god. Jeg anbefaler handskerne til enhver, der ikke har nogen :)

Hansk af høj kvalitet!
0 Likes

Fordele: - pæn vedhæftning - gode farver + vaskbar - går i efteråret, men ikke for varmt til + -20 C minus: - lidt fair størrelse (især med fingrene)

0 Likes

Utrolig behagelig handske at have på. Sidder godt på hånden med den elastiske overflade. Super smart handske, flot design.

0 Likes

Jeg foretrækker blødere "læderstøvler", hvoraf nogle ligner cykelhandsker. Lidt summende materiale og hårde sømme - men dybest set en handske! Jeg tror, størrelsen reagerede godt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.