Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Roeckl Mission

Produkt-ID: 31604

DKK 75,60
DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Roeckl Mission
Vælg størrelse Størrelsesguide
Størrelsesguide
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Mission
Beskrivelse

Beskrivelse

Med denne nye model er Rockl endnu engang lykkedes med at introducere en ny standard for moderigtige og højfunktionelle ridehandsker. Denne praktiske og ekstremt komfortable stil er inspireret af den nuværende modetrend på ridescenen. Man er garanteret en fremragende pasform af et meget elastisk lycra-materiale på baghånden. Det nye, slidstærke håndflade-materiale giver et ideelt non-slip greb. Førsteklasses håndværk og kærlighed til detaljer karakteriserer disse handsker.


Teknisk beskrivelse:


Overhånd: 82% polyamid med polyurethan 18% polyamid. Håndflade: 100% polyamid med polyurethan.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

1 Likes

Habe mich nach einigen günstigeren Modellen nun entschlossen diesen Roeckl-Handschuh zu kaufen. Ich bin sehr begeistert! Die Passform ist super, der Stoff ist nicht sperrig. Auch das Tragegefühl ist sehr angenehm. Beim Reiten hat man einen sicheren Griff und durch das relativ dünne Material einen guten Kontakt zum Zügel.

Super Handschuhe, auch wenns kalt ist
1 Likes

Habe diese Handschuhe für meine Tochter (13j.) gekauft. Super Halt, super Qualität: Alles Top. Ich finde Roeckl insgesamt gut. Ich empfele die Handschuhe jedem, der noch keine hat :)

0 Likes

Utrolig behagelig handske at have på. Sidder godt på hånden med den elastiske overflade. Super smart handske, flot design.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.