Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze La Pampa fluesæt

Produkt-ID: 24817

DKK 399,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze La Pampa fluesæt
DKK 399,00
Horze Rejsetakse
DKK 299,00
Horze La Pampa fluesæt
Beskrivelse

Beskrivelse

Fluesættet er som en rustning til at beskytte din hest fra sommerens skadedyr.


Fluesættet dækker din hest fra hoved til hale og holder de irriterende fluer væk. Dækkenet har stribende detaljer både på stoffet og på borten. Stærkt enkeltspænde frontlukning, krydsgjorde og befæstigelse for hele halsen og hætten samt et indbygget maske. Dette sæt vil beskytte din hest og samtidig holde den afkølet - til en rimelig pris.


Egenskaber:


  • Fluedækkenet med fuld hals og matchende hætte sælges som ét sæt
  • Kvalitets netstof med god pasform
  • Enkeltspænde med frontlukning
  • Krydsgjorde og benstroppe
  • Hæltten har strop bag ørerne og velcrolukning ved kæben
  • God værdi

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Elsker den lette!
6 Likes

Jeg bor i Tallahassee, FL (temp i dag 97), og jeg bruger dette på en af mine fyre om natten, fordi de gigantiske hestefluer er forfærdelige. Letvægten af dette er fantastisk! Jeg har andre mærker, og disse heste kommer altid lidt varmt, hvorved denne ikke gør min fyr varm (og han sveder meget let). Det eneste forslag, jeg ville have, ville være at tilføje øredækningen. Og det kører lidt lille. Jeg har 81 på min fyr, og han bærer et 80 tæppe, og det er rummeligt.

Fantastisk sæde og god kvalitet
1 Likes

Jeg købte tæppet til græsset. Den forbliver på plads, selv når du ruller gennem tværstropperne, benkablerne og halestropperne og glider ikke. Halsen er lang nok til at græsse, men lidt langt. De tre velcro-stropper fastgør den til grime. Fluemasken sidder også godt og forbliver selv når man ridser / skrubber på deres sted. Alt i alt er tæppet fantastisk til græsning såvel som til turneringen på grund af det elegante design og den gode kvalitet. For prisen kan du ikke klage for meget

For skrøbelige
0 Likes

Størrelse godt og let. Tør meget hurtigt. Jeg har en pony meget "respektfuld" af dens covers: ingen hitch på den, der blev sat i vinter. Jeg satte det mandag aften, tirsdag var der et lille hul over halen, og onsdag morgen var det hele revet. Betalt 22 €, tabt 22 € .... Jeg vil prøve at ordne det, men jeg tror ikke, det vil overleve meget længe. Ærgerligt.

Horze Spirit La Pampa
0 Likes

Jeg købte 2 tæpper. Dejlige, godt passende lofter til en rimelig pris. Desværre overlevede et tæppe kun en dag ubeskadiget: et bælte er gået af, hesten har trådt på det, revet bæltet og dermed revet hele undersiden op. Forsøg på at reparere.

Fluedækkensæt
0 Likes

Købte et Fluedækkensæt der gik 5 dage så var det i min postkasse, der var endda weekend med i de fem dage og pakken skulle sendes fra Holland. Det er ikke sidste gang jeg har handlet i horze

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.