Spar 110 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: XMAS
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze vinterforede jodhpurstøvler.

Produkt-ID: 38009

DKK 479,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze vinterforede jodhpurstøvler.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze vinterforede jodhpurstøvler.
DKK 479,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze vinterforede jodhpurstøvler.
DKK 479,00
Horze vinterforede jodhpurstøvler.
Beskrivelse

Beskrivelse

Vinterjodhpurs som vil holde dine fødder varme og give godt fodfæste.


Elegante vinter jodhpurstøvler som sørger for et ekstra lag varme til vinterridningen uden at fylde. Den varme foring af kunstig pels giver komfort, mens de elastiske sidepaneler og stroppen bagpå gør dem nemme at tage på. Gummisålen sørger for at du ikke glider på isen. Horze-looket fuldendes af en præget hæl.


Egenskaber:


  • Pull-on vinter jodhpurstøvler
  • Kunstig pelsforing for ekstra varme
  • Gummisål for fodfæste på is
  • Elastiske sidepaneler for komfort
  • Strop bagpå så de nemt kan trækkes på
  • Præget hæl med logo

Teknisk beskrivelse:


Materialer: Læderoverdel, gummisål. 100% polyester syntetisk pelsforing.


Vaskeanvisning:


Tør dem af med en ren, fugtig svamp efter brug for fjernelse af sved og snavs. Aftør med et blødt, rent håndklæde. Poler med læderplejeprodukter efter anvisning.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Ren fornøjelse.
9 Likes

Jeg søgte efter hestestøvler i meget lang tid og så fandt jeg dette mirakel! Støvlerne er meget varme og behagelige. Mest glad for, at skoene ikke slides, ikke bliver våde og ikke er kolde. Jeg bar dem fra september til denne måned. Om vinteren, ikke koldt, om efteråret, ikke varmt. En hest trådte på min fod, og der var ikke en ridse på mine støvler efter det. Generelt, hvis du har brug for støvler til vejr og sæson, så hvis du tager disse, vil du bestemt ikke tage fejl.

Forkerte størrelsesangivelser
7 Likes

Nogle af de oplyste størrelser passer ikke med de virkelige størrelser. I virkeligheden er nogle størrelser ca. 2 størrelser mindre. De ser dog pæne ud i virkeligheden.

6 Likes

Skoene er virkelig god værdi for pengene. Varm og flot.

Kræver indersål
3 Likes

Billig sko til brug mellem sommer og vinter. Som de fleste budgetsko mangler pasform og hælgreb, så de kræver indersål for at forhindre, at sokkerne skubbes ned i skoen såvel som for at undgå slid. I størrelse passer den godt, især med indersålen på plads. Almindelig pris synes jeg er øverst, konkurrenter har bedre vintersko for mindre penge.

lav kvalitet
3 Likes

Jeg bestilte disse med høje forventninger, men jeg blev skuffet. Huden var virkelig lav kvalitet og tør i hele og færdig i en sammenkrøllet op. Lesti var smal og ellers stiv og vanskelig at gå. Tyndt bjerg. Bunden af disse var dog støttende. Sandsynligvis godt til små fryser og lejlighedsvis brug.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.