Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze Double Closure Ribbed gummiklokker

Produkt-ID: 19704

DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Double Closure Ribbed gummiklokker
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Double Closure Ribbed gummiklokker
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse gummiklokker holder sig på plads, uden at dreje eller gnave.


En forstærket kant på klokkerne giver holdbarhed så de holder ved vedvarende brug. Dobbelte velcrolukninger gør det let at justere klokkerne til den rette pasform.


Egenskaber:


  • Skridsikre gummiklokker.
  • Vil ikke rotere eller gnave.
  • Dobbelte velcrolukninger.
  • Sælges i par.

Teknisk beskrivelse:


100 % gummi.


Vaskeanvisning:


Skylles i koldt vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
3.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget flot fleksibel hovklokke!
1 Likes

Min hest er en masse ødelæggende af hovbells .. Nu har jeg prøvet den med gummiklokker og har brugt pinkerne i 2-3 måneder, og de har først revner, men er stadig fuldt funktionsdygtige. Dette er holdbart for mig! Hvis jeg bestiller gummiklokker, bestiller jeg kun denne model i fremtiden, da klokkerne er utroligt fleksible og ikke så stive som andre gummimodeller. Jeg kan anbefale dig med god samvittighed.

Meget godt produkt
0 Likes

Leveringsnikkel, modtaget produkt godt pakket og svarer til beskrivelsen. Jeg tog dem i størrelse M ser godt ud, plasten er meget tyk og luftbestandig til en god pris.

Bedste klokkestøvler!
0 Likes

Jeg brugte denne klokke på min gamle vallak, som var i hjertestænger. De var det eneste, der forblev længere end en dag endda sammenlignet med ThinLine gatorbootz! Jeg besluttede at prøve dem på min nye følsomme tb. Han formåede at tage en sko af i et par og hadede et andet par så meget, at han så død halt i dem ud. * øjenrulle * Disse var perfekte! Jeg hørte ham ikke klippe sig en gang i dem!

Meget god
0 Likes

Størrelsen passer til den specificerede. Materialet er ekstremt smidigt, jeg kan ikke sige noget om holdbarhed, da jeg har brugt det en gang. Velcro er stor

Dårlige velcro stropper
0 Likes

Stilfulde og kompatible, men velcro stropperne var meget dårlig kvalitet. Efter tre gange er de vanskelige at åbne. Velcro sidder fast og går i stykker .... vil bestemt ikke købe disse igen!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.