Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze Double Closure Ribbed gummiklokker

Produkt-ID: 19704

DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Double Closure Ribbed gummiklokker
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Double Closure Ribbed gummiklokker
DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Double Closure Ribbed gummiklokker
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse gummiklokker holder sig på plads, uden at dreje eller gnave.


En forstærket kant på klokkerne giver holdbarhed så de holder ved vedvarende brug. Dobbelte velcrolukninger gør det let at justere klokkerne til den rette pasform.


Egenskaber:


  • Skridsikre gummiklokker.
  • Vil ikke rotere eller gnave.
  • Dobbelte velcrolukninger.
  • Sælges i par.

Teknisk beskrivelse:


100 % gummi.


Vaskeanvisning:


Skylles i koldt vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
3.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Monter og hold!
0 Likes

Jeg red disse klokker omkring 15 gange, både indendørs og ude. De sidder godt, drejer ikke, og velcro-lukningen er stadig perfekt. Top produkt, jeg vil købe igen hvis det er nødvendigt!

Størrelse: Normal
Køb dem ikke igen
0 Likes

Gummien er ok og virker solid, men velcroen er af dårlig kvalitet. I de første dage er de vanskelige at skille fra hinanden, så er velcroen kun blødere og blødere, dårlig fastgørelse, og du kan fjerne koppen ved at trække lidt i siden af dem. De glider rundt på hoven, i det mindste på min hest. Købt den en størrelse større på grund af usikkerheden omkring størrelsen, og fordi han bruger dem udendørs. De sad tæt og pæn, så længe borrelåsen var splinterny og hård. Så glider de rundt nu, når det er slap.

Størrelse: Normal
Godt produkt, men velcro af dårlig kvalitet
0 Likes

Disse klokker gør deres job, hvis vi ikke er afhængige af ridser, der er vanskelige at adskille og opløses efter første brug. Kvaliteten er prisen, men jeg vil ikke købe dette produkt, plasten rev for meget efter min mening ...

Størrelse: Normal
God og beskyttende, men kort varighed.
0 Likes

Meget beskyttende og gummidelen går ikke i stykker med en hockey, klistermærket er en smule vanskeligt ved overlapning, men klistermærkerne er holdbare, vi rev den fra hinanden i 2 måneder ved hjælp af gummidelen under klistermærket.

Størrelse: Normal
Ikke anbefalet
0 Likes

Desværre gik klokkerne af efter tredje gang. Revner i tyggegummi, velcro anstrengt, velcro blev totalt revet, og sømmene er en Schle. Derfor anbefales det ikke. Hesten, der bar disse, er ikke en vild hest, der konstant bryder klokker.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.