Horse Master Tendileg Gel, 500 ml

DKK 269,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.50 l (DKK 538,00 / l)
20% EKSTRA rabat på mærket Horze
Kopier kode: SUMMERTIME
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 11.08.2022. Ikke gyldig for mærkene Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
One size
Partnerprodukt
Forvent 7 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

gel til sener og led.


TENDILEG GEL er en massagegel til sener, led og muskler:- Til forebyggelse før stævner og løb.- Til restitution indtil forbedring, 2 gange om dagen.Fremstillet uden harpagophytum. Dette produkt erstatter HARPAGOGEL.Egenskaber:TENDI LEG GEL er en udvortes gel beregnet til at lindre ophedning og kortvarige smerter i sener, led og muskler forårsaget af intensiv træning.TENDI LEG GEL er en komplet formel med organisk svovl, hyaloronsyre, blæretang og essentielle olier (rosmarin, laurbær, arnica, tørret nellike, eucalyptus). Giver hurtig og kortvarig lindring af mindre grader af ømhed og stivhed i benene.


Teknisk beskrivelse:


Ingredienser|Vand, organisk silicium, hyaluronsyre, blæretang, rosmarinolie, laurbærolie, arnica,|tørrede nellikeekstrakter, eukalyptus, bindemiddel, konserveringsmiddel.


Produkt-ID: 302449

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: