Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Keratex Cooling gel - 1 liter

Produkt-ID: 316260

DKK 159,00
(Prisen er inkl. moms)
Keratex Cooling gel - 1 liter
Vælg størrelse Størrelsesguide
Størrelsesguide
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Keratex Cooling gel - 1 liter
Beskrivelse

Beskrivelse

Keratex Cooling gel er den perfekte måde at svale din hests muskler, led og ligamenter efter træning. Samtidig er det en effektiv måde at forhindre overophedning og inflamation hos heste der har behov for bokshvile eller under rejse.
Varme ben er mere fleksible på indersiden, hvilket kan føre til forstrukne sener og ødelagte ligamenter. Den kølende gel er en super måde at holde hestens ben kølige under eller efter træning, opstaldet eller under rejse.
I modsætning til andre kølegeler på markedet, køler Keratex Cooling gel ved fordampning, hvilket gør det ekstra effektivt og helt unikt på den måde det virker.
Keratex Cooling gel indeholder ikke mentol eller kamfer. Mentol og kamfer lammer midlertidigt de varme nevereceptorer, hvilket så forstærker de kolde nerve receptorer, så både hesten og personen der påfører gelen gives en illusion af en køleeffekt. Keratex Cooling gel køler faktisk benene ned med en markeret forskel i temperatur, hvilket gør det til et sikkert og højst effektivt produkt.


Teknisk beskrivelse:


Leveres i 1 liter bøtte.


Gennemsnitlig vurdering
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.