Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu

Pharma Arnica MSM , 1000ml

Produkt-ID: 25029

DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Pharma Arnica MSM , 1000ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Arnica MSM , 1000ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Et urteekstrakt med MSM der bruges til behandling af ømme led, sener og muskler.


Effektivt, hudvenligt og naturligt urteekstrakt med MSM der bruges til behandling af ømme led, sener, muskler og diskusskader. Lindrer vabler, sår og muskelsmerter. Indeholder arnika og hamamelis (troldnød).


Egenskaber:


  • Et urteekstrakt med MSM
  • Hudvenlig
  • Til ømme led, sener & muskler

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Isopropyl alcohol, Hydroxyethylacrylate, Color E-214, Arnica Montana, Hamamelis Virginiana, MSM (methyl sulfonyl methane).
WARNING: Må ikke anvendes på åbne sår eller irriteret hud. Undgå kontakt med øjne. Må ikke indtages. Anbefaler brug af handsker ved påføring. Opbevares tørt og køligt uden direkte sollys. Beskyt produktet mod frost.


Brugsanvisning:


Påføres direkte på hestens hud på det berørte område.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Arnika MSM
0 Likes

Top produkt. Min hest har en tendens til at dreje og / eller kvælde sener, og dette produkt efter arbejde hjælper med at reducere engorgement og fremmer blodcirkulationen. Ideel, når du ikke har mulighed for at bruse medlemmer!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.