FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Pharma Bitter Cool, 1000ml

Produkt-ID: 25045

DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Pharma Bitter Cool, 1000ml
DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Bitter Cool, 1000ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Et kølende liniment som reducerer muskelspændinger og reducerer ømhed i benene.


Stærkt kølende liniment til sportsheste. Bruges efter træning for at fremme heling. Den kølende virkning vil nedsætte muskelspændiger og reducere ømhed i benene.


Egenskaber:


  • Stærkt kølende behandling
  • Mindsker ømhed
  • Reducerer muskelspænding

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Isopropyl alcohol, Cetearyl alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine. Menthol.
WARNING: Må ikke anvendes på åbne sår eller irriteret hud. Undgå kontakt med øjne. Må ikke indtages. Anbefaler brug af handsker ved påføring. Opbevares tørt og køligt uden direkte sollys. Beskyt produktet mod frost. Indeholder ingen kunstige farvestoffer. Kræver 96 timers karenstid i ridesport som fastsat af STC.


Brugsanvisning:


Påføres direkte på benene og kroppen.


Gennemsnitlig vurdering
3.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Iced gel
0 Likes

Produktet afkøles godt, men desværre blev min hest meget tør og nærig på benene. Han mister nu gammel hud, der er løsnet fra gelen.

...
0 Likes

Min sump har noget væske og forlader ikke i dag, men ikke mere væske, end der blev brugt. Nu skiftede vi til en anden og mindst to gange størrelsen på væskeposen. Alt andet på grund af noget andet er i det mindste en god liniment. Ps. Jeg brast i dette øje D:

Effektiv, god værdi for pengene
1 Likes

Jeg tog denne liniment, fordi jeg ikke ønsker at bruse medlemmerne af min hoppe om vinteren, og jeg ledte efter en måde at aflaste hendes medlemmer efter en masse arbejdsmøder. Produktet er i form af flydende gel, som gør det muligt at sprede sig ved at massere på senerne uden at skulle bruge en stor mængde. Bare ryst flasken lidt, den bliver iskold! Ved at røre ved medlemmerne af min hoppe 10 minutter efter påføring af produktet, er de virkelig kolde. Det er hun også mindre optaget af. Jeg tror, flasken vil slutte hurtigt!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.