FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Pharma Blue Only, 1000ml

Produkt-ID: 25055

DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Pharma Blue Only, 1000ml
DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Blue Only, 1000ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Dobbeltvirkende lindrende liniment til muskler, led og sener.


Liniment med dobbelt virkning der lindrer ømhed i muskler og nedsætter risikoen for skader på grund af træning. Bruges efter træning for at fremme restitution eller for at støtte behandlingen af muskel-, led- eller seneskader.


Egenskaber:


  • Køler
  • Varmer
  • Lindrer ømhed
  • Til muskler, led & sener

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Isopropyl Alcohol , Hydroxyethyl acrylate, E131 (color), , Methyl salicylate, Menthol.
WARNING: Må ikke anvendes på åbne sår eller irriteret hud. Undgå kontakt med øjne. Må ikke indtages. Anbefaler brug af handsker ved påføring. Opbevares tørt og køligt uden direkte sollys. Beskyt produktet mod frost. Kræver 96 timers karenstid i ridesport som fastsat af STC.


Brugsanvisning:


Påføres direkte på hestens hud og masseres ind i musklerne.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Super .....
0 Likes

Bedste middel nogensinde til stressede led / muskler. Min hest og af og på mig, det hjælper meget.

Et enkelt og effektivt produkt
0 Likes

Påfør denne lotion, før og efter arbejde på hestens ryg, forbedrer virkelig bevægelsen: hesten er meget hurtigere tilgængelig under afslapningen, og jeg bemærkede, på sin holdning i kassen, at den kommer sig bedre efter arbejdet. Jeg følte meget tydeligt på indersiden af min hånd den stærke forfriskende og opvarmede effekt af dette produkt!

Størrelse: Lille
1 Likes

Denne liniment fungerer godt på min hest, der har kæmpet med tilbagevendende ledbetændelse. Massér benene med det efter træning, og så er hesten fin den næste dag - gør en stor forskel, om jeg har brugt det eller ej! Det er også meget praktisk, at det kan bruges både med og uden forbindinger. Jeg har også brugt det med succes på både min egen senebetændelse og samboerens ømme ryg - du ved godt, at blodcirkulationen stiger og stive muskler blødgøres. Stærkt anbefalet! Men vær opmærksom på, at det er lidt stærkere end almindelig liniment, så det er en god ide at teste på et lille område første gang. Og se ventetiden i forhold til stævner!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.