Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Horze Elastisk chambon

Produkt-ID: 10510

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Elastisk chambon
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Elastisk chambon
Beskrivelse

Beskrivelse

Nem og justerbar for komfort for din hest.Horze chambonen er elastisk og fastgøres med krog. Justerbar til alle størrelser; dette er et meget alsidigt stykke udstyr. Fungerer ved at det blidt opmuntrer hesten til at holde hovedet nede og forblive fattet, uden rytteren mister følingen med tøjlerne.


Egenskaber:


  • Enkel, effektiv støtte hjælper med at rette hovedstillingen og ansporer til effektiv brug af ryggen
  • Opmuntrer hesten til at sænke hovedet, spænde og strække sig frem til biddet
  • Løber langs hestens hals, gennem biddet og sidder på gjorden

Teknisk beskrivelse:


Justerbar til alle størrelser.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Super
7 Likes

Dejlig elastikchambon, fungere super godt... Dog syntes jeg den går hurtigt i stykker.. :-) men dejlig god pris:-)

For stram til de uerfarne
3 Likes

God og holdbar. Det er kun synd, at den store hest har en stram hængekøje, selvom hesten kommer ned i nakken og halerne er løse. Bør være større i størrelse for store heste. Først føles min hest nervøs, fordi den elastiske træk skal trække skinnen på plads. :( Da Hepa slapper af og begynder at læne sig lige bag kuglelinjen, løsner det elastiske bånd bare.

Fantastisk kvalitet til en fantastisk pris!
2 Likes

Jeg bestilte denne halsbår til min OTTB, efter at en anden boarder på min stald fortalte mig, hvor meget hendes OTTB havde draget fordel af Dover Saddlerys nakkebår. Horzes halsbår er lige så god af kvalitet som Dovers og er halvdelen af prisen. Meget tilfreds med dette køb!

stram og af dårlig kvalitet
2 Likes

den løsner først, når hesten løber i et slagsmål, og kroge bryder meget let.

Fantastisk køb!
2 Likes

Jeg købte dette til min begivenhedshoppe, da jeg har problemer med at få hende til virkelig at strække sig ned og det er vidunderligt! Jeg elsker at det er elastisk, så det gør det, du prøver at udføre mere af hestens idé, hvorimod et andet værktøj, der ikke har noget, er mere tilbøjeligt til at få dem til at vrede over det, du laver. Jeg besluttede også at bruge det på min klippehest, der altid har holdt næsen ud i stedet for lodret, og hun klarer sig fantastisk i det. Alt i alt er dette et fantastisk produkt, der ikke kun er til en engelsk hest, og jeg kan varmt anbefale det :)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.