Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Sprenger Dynamic RS tyndt muffebid, Aurigan, 14 mm

Produkt-ID: 13344

DKK 1.149,00
(Prisen er inkl. moms)
Sprenger Dynamic RS tyndt muffebid, Aurigan, 14 mm
Vælg størrelse Størrelsesguide
Størrelsesguide
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Dynamic RS tyndt muffebid, Aurigan, 14 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Det nye DYNAMIC RS bid giver bløde men meget effektive signaler for bedre kontakt mellem hest og rytter.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 14, ringstørrelse (mm): 65, Aurigan med rustfri stålringe/-stænger.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Det perfekte bid
0 Likes

Dette bid har fungeret rigtig godt for mig. Det er utrolig blødt, og ligger godt i munden på min hest. Jeg har oplevet at min hest er blevet mere rolig fortil, efter jeg er begyndt at bruge dette bid. Min hest er meget følsom i munden, men fungerer heldigvis rigtig godt med dette bid. Prisen på biddet er dog til at diskuterer om er tilsvarende til hvad man får. Jeg fortryder ikke jeg inverstrerede i dette bid, da jeg har en hest som ellers ikke er særlig glad for at gå med bid, og hurtigt bliver meget urolig fortil med hovedet. Men har man en hest som ikke virker generet eller på anden måde har brug for et meget mildt bid, ville jeg nok ikke kaste så mange penge efter dette bid, da man også kan få andre anatomiske muffebid til en meget billigere pris.

Tolles Gebiss für eine weiche Einwirkung
0 Likes

Ich habe das Gebiss schon bald 2 Jahre und bin super zufrieden. Man kann sehr weich damit einwirken und es lässt sich toll reinigen. Nach längerem Gebrauch glänzt es nicht mehr so schon wie frisch gekauft sieht aber trotzdem noch gut aus. Ich würde es mir immer wieder kaufen. Einfach toll.

Det beste bittet!
0 Likes

Er utrolig fornøyd med dette bittet da begge hestene jeg har hatt som har brukt dette har gått mer stødig på dette i dressuren enn bitt med løse ringer, virker også som hestene har likt smaken av det:) Eneste ulempen er at bittet har en litt stiv pris, men hvis man er villig til å legge litt penger i et bitt, er det dette bittet du burde satse på:D