Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!
Spar nu

bZeen refleksbånd til hjelm

Produkt-ID: 29027

DKK 39,00
(Prisen er inkl. moms)
bZeen refleksbånd til hjelm
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
bZeen refleksbånd til hjelm
Beskrivelse

Beskrivelse

Bliv bemærket og vær sikker!


Vær sikker under mørke eller dunkle forhold med bZeen refleksbåndet. Hjelmbånd er en simpel og sikker måde at være synlig på om natten og ser også godt ud.


Funktioner


  • Fremragende til aftenridning

Detajler


  • Vikles rundt om hjelmen
Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Great!
2 Likes

Hjelmrefleksen er meget godt synlig i længere afstande og er meget holdbar. Det faktum, at det er enkelt i design og sort, gør det velegnet til alle kørere og ser godt ud på hjelmen. Det er dog en smule vanskeligt at bære på hjelme, der ikke er fløjl / ruskind, da det er meget stærkt i elasticitet og vanskeligt at strække. Dette giver det mulighed for let at glide ud, før det bliver på plads. Når du først har fået det på plads, sidder det som bjerget, som er fremragende! Meget god pris og pengene værd!

0 Likes

God refleks til meget god pris! Passer til alle hjelme og ser godt ud :) Stort plus der er neutrale farver!

...
0 Likes

En billig, nyttig og praktisk reflektor til hjelmen. Temmelig stram, men stadig fit.

Great!
0 Likes

Hjelmrefleksen er meget godt synlig i længere afstande. Det faktum, at det er enkelt i design og sort, gør det passer til alle kørere og ser godt ud på hjelmen. Den er dog meget stærk i elasticitet, hvilket gjorde det vanskeligt at strække sig over hjelmen. På grund af dette gled refleksen let af hjelmen, før den fik den på plads. Jeg kan forestille mig, at det er lettere at lægge det på fløjl / ruskinddækkede hjelme, fordi det derefter får mere beslag sammenlignet med blanke hjelme. Når du først har fået det på plads, sidder det som bjerget under hele turen, og det er et enormt plus! Værd at hver krone!

NJA
0 Likes

Ikke særlig tilfreds. Lyser godt, men passer ikke til min hjelm. Har en Charles owen-hjelm, og refleksen falder kun af, når jeg bærer den

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.