Spar 110 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: XMAS
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze LED hjelmlygte

Produkt-ID: 29019

DKK 69,00
(Prisen er inkl. moms)

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Leveringsklar
Horze LED hjelmlygte
DKK 69,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze LED hjelmlygte
Beskrivelse

Beskrivelse

LED hjelmlygte. Justerbare elastikstropper. CE-godkendt.. Lystrålen er ca. 20 meter.


Teknisk beskrivelse:


AAA batteri nødvendigt (medfølger ikke).


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Lad der være lys
3 Likes

Monter og hold på hjelmen såvel som senere kun på nerveren, når abäppeln er super. Lysintensitet og blinkende funktionsklasse. Drejbarhed og justerbar giver lys, hvor du har brug for det. Kan betjenes med en hånd og også med handsker. KLASSE!

Lys på alle mine måder
3 Likes

Pro: Der er fire forskellige niveauer, der skal justeres. Hvis du tænder på hjelmlampen, lyser først to LED-lys. Hvis du trykker på knappen igen, sender du yderligere to lys. Hvis du vælger den tredje fase, vises i alt otte lamper. Ved den sidste indstilling slukkes alle hvide lys, og de to udvendige LED-lys begynder at blinke rødt. LED-hjelmlampe er polstret på indersiden med et skumgummilignende materiale, så du kan bære dette godt uden hjelm. Den bløde, justerbare Gürtizüge sidder behageligt og holder lampen stabil og sikker på hovedet / hjelmen. Samlet set er hjelmlampen stadig ret, pæn og lys. Bemærk: For at indsætte de tre AAA-batterier skal du efter at have åbnet batteridækslet trække hele rummet ud. Dette er lidt svært.

Meget god
2 Likes

Meget lys, kan du se virkelig langt. Køb mig mere af det snart, fordi du kan bruge det på paddocken

lampe
2 Likes

Købt sidste vinter, som hendes datter har, når hun kørte, grusom kvalitet i betragtning af prisen, tænkte at købe en indtil videre i år til mig selv.

Lys på alle mine måder
1 Likes

Pro: Der er fire forskellige niveauer, der skal justeres. Hvis du tænder på hjelmlampen, lyser først to LED-lys. Hvis du trykker på knappen igen, sender du yderligere to lys. Hvis du vælger den tredje fase, vises i alt otte lamper. Ved den sidste indstilling slukkes alle hvide lys, og de to udvendige LED-lys begynder at blinke rødt. LED-hjelmlampe er polstret på indersiden med et skumgummilignende materiale, så du kan bære dette godt uden hjelm. Den bløde, justerbare Gürtizüge sidder behageligt og holder lampen stabil og sikker på hovedet / hjelmen. Bemærk: For at indsætte de tre AAA-batterier skal du trække hele rummet ud, når du har åbnet batteridækslet. Dette er lidt svært.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.