FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze LED hjelmlygte

Produkt-ID: 29019

DKK 69,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze LED hjelmlygte
DKK 69,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze LED hjelmlygte
Beskrivelse

Beskrivelse

LED hjelmlygte. Justerbare elastikstropper. CE-godkendt.. Lystrålen er ca. 20 meter.


Teknisk beskrivelse:


AAA batteri nødvendigt (medfølger ikke).


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Lampe, der gør sit job
0 Likes

Det er kort tid siden jeg bruger det, men hver gang jeg har brugt det (2-3 gange) gør det sit job meget godt! Det lyser ganske langt op, især når engene er i total mørke, og når det er nødvendigt at bringe hestene tilbage i deres eng uden at blive forvekslet, heller ikke snuble eller falde i mudderet og heller ikke blende dyret takket være dets forskellige niveauer af belysning, hvis der trykkes på knappen flere gange. Det kan bruges til en tur eller anden (omdirigeret handling: vandring, cykling ...). Det kan tilpasses til alle hoveder og alle bomber / hjelme, i den højde du ønsker takket være dens tilpasningsevne! Helt ærligt, jeg anbefaler, det er virkelig godt; hvis jeg skal købe en igen, gør jeg det uden tøven. Jeg er vundet af dette produkt.

Kraftig lampe
0 Likes

Praktisk i både en ridehjelm og en cykelhjelm, mindst en vinter har allerede varet, så hvis du stadig spiller i de kommende vintre, er værdien for pengene god :) Gode justeringsmuligheder

lampe
2 Likes

Købt sidste vinter, som hendes datter har, når hun kørte, grusom kvalitet i betragtning af prisen, tænkte at købe en indtil videre i år til mig selv.

0 Likes

Jeg kunne ikke åbne det for installation af batteriet, skønt jeg ikke læste instruktionerne ...

Lad der være lys
3 Likes

Monter og hold på hjelmen såvel som senere kun på nerveren, når abäppeln er super. Lysintensitet og blinkende funktionsklasse. Drejbarhed og justerbar giver lys, hvor du har brug for det. Kan betjenes med en hånd og også med handsker. KLASSE!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.