Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Brug koden: BLUEMONDAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder
-30%

Horze refleksvest

Produkt-ID: 37006

DKK 132,30
DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Horze refleksvest
DKK 132,30
DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze refleksvest
Beskrivelse

Beskrivelse

Bliv synlig i mørket med denne refleksvest.


Brug denne refleksvest med indbygget LED-lys under din næste ridetur i mørket. Vesten af mesh er designet til at bevare faconen og give god synlighed.


Egenskaber:


  • Tryg, reflekterende ridevest
  • Bevarer formen og giver fuld bevægelsesfrihed
  • Justerbar talje med velcro

Teknisk beskrivelse:


Batteri er ikke inkluderet.


Vaskeanvisning:


Skylles med varmt vand, hænges til tørre


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Revner op
0 Likes

Vesten og lysene er gode i sig selv, men plastikken, der reflekteres omkring lysene, revner op efter en tur på minus 7 grader. Dårlig kvalitet!

Surt show
0 Likes

Er rigtig glad for min vest som er ret effektiv, desværre kan man bare ikke opspore ny batteri boks hvis den går i stykker ellers lavet meget nemt så den kan Skiftes så kender nogle ???? steder den kan købes horze kan ikke skaffe den man skal købe en helt ny vest??

Refleksvest med lys
0 Likes

Vesten er meget stor i størrelsen. Vi fik leveret en str. XL (står i "nakken" af vesten), og det var muligt at vælge størrelse ved bestillingen. Min datter og jeg kan ikke bruge den, men min mand kan.

Helt okay
0 Likes

Ok vest, men prisen er noget høj med hensyn til kvalitet. Er en smule stiv og virker en smule kinakvalitet. Havde forventet mere efter pris. Skuffet over, at de ikke stolede på dem. XL var et par meter for stor for mig. Skal have en hel del jakker for at få den hængende.

Bliv synlig
0 Likes

Fantastisk vest, der lyser godt, med forskellige lysindstillinger. God justering i taljen Tåler frost dårligt, på den første tur tog jeg den reflekterende vest og tunede ind. Cirka -5 ° c udenfor, og en linning i taljen "knækkede". Dette trækker ned, da det for det meste er om vinteren, det er mørkt, og du har brug for refleks i Finnmark.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.