Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze refleksvest

Produkt-ID: 37006

DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze refleksvest
Beskrivelse

Beskrivelse

Bliv synlig i mørket med denne refleksvest.


Brug denne refleksvest med indbygget LED-lys under din næste ridetur i mørket. Vesten af mesh er designet til at bevare faconen og give god synlighed.


Egenskaber:


  • Tryg, reflekterende ridevest
  • Bevarer formen og giver fuld bevægelsesfrihed
  • Justerbar talje med velcro

Teknisk beskrivelse:


Batteri er ikke inkluderet.


Vaskeanvisning:


Skylles med varmt vand, hænges til tørre


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Et "must have" i stallen!
3 Likes

Da mine heste er ret øde og vandrestierne snor sig gennem øde veje med dårlig belysning, besluttede jeg, at almindelige reflekser ikke var nok. Udstyr til heste: knoglerefleks, refleksdæk, brystrefleks, remskive og hovedrefleks og haleflamningsrefleks. For rytter, hjelmrefleks og blinkerefleks på armen. På trods af dette faldt vi ofte offer for højhastighedsbiler på let uklare veje, som derefter kunne komme lidt tæt på, før de opdagede os, hvilket ofte resulterede i, at hestene blev urolige. Efter at jeg købte ReflectRider refleksvest, er dette ikke sket. Bilister er stoppet og sagde, at de synes, det er dejligt, at vi gør os så synlige, og flere har kommenteret, at de så blinket længe før drejen / bakketoppen og dermed bremsede på farten. Minuset er, at batterilommen ikke er særlig robust og har oplevet, at batteriet "springer ud", så det skal tages ud af lommen for at blive fikseret, så lyset fungerer. Ellers fantastisk design, let og frit og flytte ind. Anbefales!

BEDSTE KØB nogensinde
2 Likes

Er uden tvivl det bedste køb, jeg har foretaget til vores stalde. Efter at have taget redningsveste på er vi ikke overrasket over hverken bilister, cyklister eller knallertalister. Har oplevet, at andre menneskehandlere stopper og praler af, at vi har gjort os så synlige, og at de kunne se os længe før bakketoppen / svinget. Vi har alt andet udstyr: til heste, reflekterende dækning, knoglerefleks, brystrefleks, halebånd og halerefleks og tøjler. Til rytteren havde vi hjelmrefleks og refleksvest. Den eneste forskel nu er blinkeren. Det er MEGET godt synligt, let og frit i design og brug, og den eneste ulempe er, at lommen, hvor batteriet er placeret, er lidt stor, så vi har oplevet, at batteriet har dårlig kontakt. Vi løste let dette med et stykke tape. Stærkt anbefalet til dem, der kører om eftermiddagen / aftenen nu i vintermånederne. Livredder for alle, men især os, der har heste på små øde strækninger, hvor bilister ofte ikke forventer heste på / langs vejen! Ingen i vores stald kan ride uden at mørket falder!

Bliv set i mørke!
2 Likes

Denne ridevest er sej og så er den virkelig nyttig, hvis du altså er en der rider når der er mørkt. Den har reflekser så du bliver set af modkørende. Den er nyttig hvis man er en der rider ude :) Helt klart meget værd da det er vigtigt at blive set i trafikken! Prisen værd!

God ting
2 Likes

Refleksen er meget god, når du går på en ridning en vinterdag. Det lyser rødt og vises fra flere meter væk. Let at røre ♥

stor
0 Likes

Meget let og ser godt ud! Batterier du skal købe, men det er ok.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.