Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!
Spar nu

Horze Nevada regndækken

Produkt-ID: 24575

DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Nevada regndækken
DKK 599,00
Horze Rejsetakse
DKK 299,00
Horze Nevada regndækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Tyndere og lettere dækken med styrken fra vores populære udedækkener.


Somme tider har man kun brug for et let dækken til at holde hesten tør, varm og komfortabel mellem sæsonerne. Et tykt udedækken vil være for varmt, hvis termometeret stiger i januars tøvejr. Dette lette dækken er designet med de samme kvaliteter som vores vinterdækken, til dage, hvor hesten kun har behov for et tyndt lag. Forbedret design inkluderer snap-frontspænder der kan lukkes med én hånd i modsætning til traditionelle T-spænder. Når forårsvejret bliver uforudsigeligt, så hent dette flotte dækken så hesten ikke fryser.


Egenskaber:


 • 1200D ripstop
 • Vandtæt
 • Åndbart
 • Vindtæt
 • Halslinjen er formet for at reducere tryk og forhindre gnidning på mankestykket
 • Høje skulderslidser giver bedre pasform og bevægelsesfrihed
 • Dobbelt frontlukning med klikspænder for hurtig og let lukning
 • Justerbar frontlukning til special-tilpasning
 • Dobbelte krydsgjorde
 • Stor haleklap for ekstra beskyttelse
 • Justerbare benstropper

Teknisk beskrivelse:


1200D ripstop 100 % polyester. 3000mm/3000mvp. Waterproof Shell.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30°C. Lufttørres.


Brugsanvisning:


Et smart udedækken til varmere klima. Dette dækken er solidt og stærkt, og godt til kolde regnvejrsdage eller stærk blæst.


Gennemsnitlig vurdering
3.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk tæppe med god kvalitet!
8 Likes

Jeg søgte efter et nyt tæppe til en erstatning for mit andet tæppe, der var ødelagt, som jeg havde i et par år. Dette ligner nøjagtigt mit andet tæppe, og det passer til en nøjagtig "T", som er skør! Plus jeg elsker de farver, det kom i!

Ægte til størrelse!
7 Likes

Jeg har lige modtaget dette tæppe i går, og jeg skulle lige prøve det på min hest. Jeg fik min hest 78 "(som han normalt bærer), som passer perfekt til ham. Hvad jeg også kan lide ved dette tæppe er, at det sidder højere på manken og mine andre tæpper, der sidder lavt. Det er ikke så højt som lavine-tæpper, men det er bedre, at der ikke bliver meget gnidning på hans manke. Den har også en falsk pels, hvor den ville sidde nær manken. Det har ikke regnet her endnu, men jeg kan ikke vente med at se, hvordan tæppet holder op til de regnfulde vejrforhold, andet end at dette er et fantastisk tæppe!

Fantastisk tæppe til prisen!
5 Likes

Jeg læste bare anmeldelser på dette tæppe, og jeg troede, jeg ville prøve det. Jeg er glad jeg gjorde! Min fyr bærer 72 "og det passer ham meget godt. Det er sandt, at det kommer højere på manken end andre mærker, men ikke så højt som mærket Horze Avalanche. Vi har ikke haft meget regn, men jeg hørte, at vi får en i slutningen af denne uge, så jeg tester den derefter. Jeg er stadig tilfreds med mit køb.

Godt tæppe!
2 Likes

Indtil videre kun prøvet, men tæppet passer perfekt og ser meget godt ud. Ryddelig, lidt lang på siderne, men bedre end for kort. Min hoppe får hendes 600 DEN - tæpper, der konstant strimles af den legende boksende nabo, så vi skiftede til stærkere stoffer. 1200 DEN er stabil og holdbar. Størrelsen er normal. Glad igen!

Dårlig kvalitet
2 Likes

Dårlig kvalitet, ikke engang en uges brug. Jeg gider ikke at beskrive, da min tidligere udtalelse er blevet slettet. Tak censuren, så snart det ikke går i din interesse ....

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.