Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Brooke lang parka, damemodel

Produkt-ID: 33353

DKK 1.047,20
DKK 1.190,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Brooke lang parka, damemodel
DKK 1.047,20
DKK 1.190,00
Horze Nanda vinterhue
DKK 149,00
Horze Brooke lang parka, damemodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne jakke er ideel til ridning i hårdt vejr, og har masser af sporty og stilfulde detaljer.


Vælg denne sporty, lange parka til damer for masser af varme med funktion og slidstyrke. Jakken er varm, vandafvisende og vindtæt for at beskytte dig mod al slags vintervejr. En 2-vejs lynlås og lynlås i siderne er blot nogle af de mange detaljer. De mange lommer og en hætte med pelskant, gør den til en bemærkelsesværdig frakke. De længere manchetter gør det nemt at trække dem ned over dine hænder, mens du rider, for ekstra varme.


Egenskaber:


 • Slidstærk vinterparka
 • 3000mm vandtæt og 3000mvp åndbart materiale
 • Ingen tapede sømme
 • Vandafvisende
 • Vindtæt
 • 2-vejs lynlås
 • Lynlåse i siderne
 • Quiltet foring
 • Mange lommer med lynlåse og trykknapper
 • Aftagelig hætte med aftagelig imiteret pelskant

Teknisk beskrivelse:


100% nylon taslon oxford, full-dull, PU belagt 3000/3000mm/mvp.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Fjern pelsen før vask.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk jakke
2 Likes

Min mor købte denne jakke til jul, og jeg elsker den. Det holder mig meget varm i mine tilstande under frysetemperaturer. Jeg kan godt lide lommerne og hætten, også de bagerste lynlåse til ridning er fantastiske. Det eneste, jeg kæmpede med, er den vigtigste lynlås, du er nødt til at sikre dig, at den hele vejen skubbes ned for at fortryde den og for at lynlåse den, som undertiden min fik sidder fast, men andet end det fantastiske produkt

Horze Brooke Elongated Parka
1 Likes

Meget godt skåret. Meget varmt. Mange lommer. Perfekt anbefaler jeg.

Jakken parka Horze Brooke er behagelig!
0 Likes

Horze Brooke købte en parka for et år siden og bar den både under vintertræning og i det tidlige forår. Jeg bestilte mig en størrelse 38 - i vores hjemlige er dette den 44.. I skuldrene langs ærmerne - ingen spørgsmål. Jakke længde - vellykket, lige til mig. En god idé er åbnings lynlåse i bunden af sidesømmene. De langstrakte manchetter på ærmerne tillader ikke, at frostig luft trænger ind, hænderne fryser så mindre. Om vinteren blev jakken vasket flere gange i skrivemaskinen. Jakken ser ud som om den netop blev købt i en butik. Høj kvalitet, vil tjene mig i flere vintre mere.

Min yndlingsjakke til stabil og ridning
0 Likes

Lige købt jakke nr. 2 af denne type. Den første er god som ny, men ønskede en i en størrelse. større for at få mere plads til mere tøj til vinteren. Helt super at ride i, holdbar og meget god pasform. Perfekt som en jakke i stallen eller til brug uden for stallen

Jeg elsker denne jakke
0 Likes

Jeg købte frakken / parkaen i 2 farver i Wintersale-tilbudet. Han ser endnu bedre ud end på billederne. Super varm, lang, rivebestandig. Kunne du bære den som en vinterjakke? Fantastisk pris for pengene. En af de bedste jakker, jeg har.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.