Roeckl Kairi børnehandsker m/fleece

DKK 107,10
DKK 119,00
Prisen er inkl. moms
12 % rabat på din bestilling
Kopier kode: HZAUTUMN
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 23.09.2021.
Black/Pink Roeckl Kairi børnehandsker m/fleece roeckl
Sort/Grøn Roeckl Kairi børnehandsker m/fleece roeckl
Sort/Blå Roeckl Kairi børnehandsker m/fleece roeckl
Sort Roeckl Kairi børnehandsker m/fleece roeckl
Størrelsesguide
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Roeckl Sports har tilføjet Kairi handsken til kollektionen, som er en fleecehandske til de unge og hesteglade. Det er en allround handske der kan bruges i både stalden, i den kolde ridehal eller på en lang ridetur - hvis du er glad for fleece, så er denne lille håndvarmer det perfekte valg! Handsken er lavet af højkvalitets fleece og er ligeså ultra blød som en teddybjørn. Håndfladen og pegefingeren har et snit der er lavet af Digital PU materiale, som giver et sikkert greb om tøjlen. Et elastisk bånd om håndleddet giver en komfortabel pasform. De farverige kombinationer og de tredimensionelle Roeckl bogstaver og håndlogoer er gode blikfang. Kairi fleece handsken er tilgængelig i farvekombinationerne sort, sort/pink og sort/grøn og i str. 4, 5 og 6 (US).


Teknisk beskrivelse:


Ydre materiale:FleeceHåndflade materiale:FleeceEgenskaber:Digital PU lapperBaghånden: 100 % polyesterHåndflade: 80 % polyamid, 20 % polyester med polyurethane belægning.


Produkt-ID: 31553

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Roeckl Kairi børnehandsker m/fleece