JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu
-40%

Tredstep Medici Air leggins

Produkt-ID: 310902

DKK 689,40
DKK 1.149,00
(Prisen er inkl. moms)
Tredstep Medici Air leggins
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Tredstep Medici Air leggins
DKK 689,40
DKK 1.149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tredstep Medici Air leggins
Beskrivelse

Beskrivelse

Et nyt design kombinerer smukke premium lædere med let og fleksibelt, perforeret neopren, vil Medici Air sikre en perfekt pasform til alle benets konturer, for tæt kontakt og enestående komfort. De slående teksturer, kurvede design og sidelynlåsens modificerede placering falder i harmoni og leverer den seneste generation af Tredsteps verdensberømte leggins. Komplet med et elegant, iøjnefaldende logo og super stærk størrelse 10 lynlås, specialiseret mesh fór, bringer Medici Air forfriskende liv til leggins.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

nice chaps
0 Likes

Nice Chaps, tæt meget smalt omkring ankelen, hvilket gør det lidt vanskeligt i begyndelsen at lukke dem til ankel og sko. Lynlåsen vænner sig til, men ellers er de meget fine skiver, der passer fint uden at klemme gennem neoprenindsatserne.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.