Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu
Supertilbud
-15%

Vandtætte country-støvler, lange.

Produkt-ID: CP3903

DKK 926,50
DKK 1.090,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Vandtætte country-støvler, lange.
Beskrivelse

Beskrivelse

Smarte, lange støvler er perfekte i stalden eller i byen.


Holder dine fødder varme og tørre imens du ser smart ud. Disse støvler passer til alt fra afslappede bukser og nederdele til gamle jeans i stalden. Lange støvler i ekstrem høj kvalitet er perfekte til landlig beklædning. Oxford polyester materialet og læderstribemønstret er klassisk ridestil og sidste nye modetrend. Disse støvler har dobbeltmembran for at holde fødder tørre og vand ude. Den stærke sål er designet så man ikke glider på glatte overflader samtidig med at man ser smart ud.


Egenskaber:


  • Lange støvler med navy-materiale med brun læderdekoration.
  • Vandafvisende.
  • Perfekte i stalden eller i byen.
  • Snøre foroven i skaft.

Vaskeanvisning:


Rengør med vand eller aftør med fugtig klud.


Gennemsnitlig vurdering
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Gode støvler, faktisk vandtætte.
1 Likes

Jeg ville have en højstøvle med flere formål, der stadig ville se anstændig ud på køreskolen. Dette passer bestemt til regningen. Jeg fik en størrelse 9, og jeg er normalt 8,5-9, dette passer godt og har plads til tykke sokker, så det løber måske lidt lille, men det var det, jeg gik på. De har en anden slags fornemmelse, når de er på, ligesom jordmærke sko, designet til at få dig til at lægge din vægt på dine hæle, hvilket formodes at være godt til kropsholdning. Før noget kraftigt misbrug, satte jeg dem på og stod i en spand med 2-3 "vand, og mine fødder blev tørre. Disse har holdt op! Jeg har skubbet sne i dem, fanget heste i vind-fejet snedækkede græsgange og har havde et par KALDE lektioner i dem. Snørene er lidt akavede, og bagagerummet ville være fint uden dem, men bortset fra det, gør disse hvad jeg vil: Komfortabel, vandtæt, holder sig varm, ser godt ud. I betragtning af at de har holdt op til hårdheden om vinteren indtil videre, en lille mudder kommer foråret vil ikke være et problem.Dette er meget, og hvis du overvejer dem, vil jeg sige, at de er prisen værd.

Fantastisk støvle
0 Likes

Det er en super god støvle, som er rigtig varm og mega varm med en termo strømpe i, perfekt til vinteren, mine føder fryser i hvert fald ikke! ☺️

fortryllet
0 Likes

hurtig levering og produkt i henhold til mine forventninger; de er varme og meget behagelige. en fornøjelse at bære dem, jeg håber, at de varer længe

Stramme ting
0 Likes

Materialet føles godt og ser godt ud, men ... 40 meter for lille! Foden kommer ikke i vejen for skubben, og selv med den normale kalv gør den en stram .. irriterende, når du ikke engang kan komme sig, når du ikke bliver en tå størrelse større: / så virkelig slank på benet godt!

Flot udseende, desværre for stramt på skaftet
0 Likes

Støvlerne er dybest set rigtig dejligt bearbejdet, absolut vandtætte og dejlige og varme. Først var jeg dog virkelig nødt til at virke med normal kalvens bredde; Efter adskillige strækninger og meget slid rimeligt godt rent. Kun de er ikke høje, og derfor er jeg lidt skuffet over beskrivelsen. Ikke desto mindre kan de lide at bære dem i stalden!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.