JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Mountain Horse Sienna Tech ridetights MH grip-teknologi knæ.

Produkt-ID: 316045

DKK 825,00
(Prisen er inkl. moms)
Mountain Horse Sienna Tech ridetights MH grip-teknologi knæ.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Mountain Horse Sienna Tech ridetights MH grip-teknologi knæ.
DKK 825,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Mountain Horse Sienna Tech ridetights MH grip-teknologi knæ.
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridetights til distance. Fuld stretch, hurtigtørrende materiale, så du har det så bekvemt som muligt, når du er aktiv.


Egenskaber:


 • MH grip-teknologi i sæde og knæ.
 • For et bedre grip i sadlen.
 • 4-vejs stretch kompressions-bukser.
 • For en god pasform og komfort.
 • Tilgængelig mobiltelefonlomme i venstre side.
 • Til sikkerhedsopbevaring.
 • Pull-on tights.
 • Justerbar talje med bånd.
 • Silikone-grip i sæde og knæ.
 • Mobiltelefonlomme ved venstre hofte.

Gennemsnitlig vurdering
3.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastiske menn...
0 Likes

de er SÅ gode i pasform, åndbarhed og helt klart mine yndlings at ride med i sommervarmen men grippen er rigtig dåreligt. det falder af i flager og hver gang jeg har redet (jeg har nok haft dem i 2-3 måneder) så er 1/5% mere grip faldet af og det er super irriterende da det efter også sider overalt på sadlen også i små kroge hvor det er svært at få ud :-/ men ellers er de virkelig godt og jeg elsker lommen på siden til evt. telefonen og den fede pasform(og som et plus så fremhæver de på en pæn måde ens former) ;-) og så er snoren i livet mega fed så man kan justere så de ikke falder ned eller i hvertfald ikke så meget :-)

Størrelse: Normal
Bedste ridetights!
0 Likes

Dette er de bedste og mest komfortable ridetights, som jeg har ejet. De er tynde til sommervarmen, har godt greb, mobile lommer og bedst af alt, smalt linning, dvs. livet er ikke bredt og ruller ikke / foldes. De har både strik og slips i livet, knuden giver dig mulighed for at stramme dem stort set, hvis du er smal i livet, men hvis du trækker det ud er tightsen utroligt elastisk i livet. Så hvis du er en af dem, der er mere æbleformet, eller ikke kan lide at have stramme / stramme ting omkring deres talje, så er dette bukserne til dig.

Størrelse: Normal
Grib og skrift falder af
0 Likes

Både grib og skrift falder lynhurtigt af. Ellers er bukserne smarte og dejlige at have på.

Moderne ridning leggings
0 Likes

Meget moderigtigt ridning Leggings, som er meget godt at have på det daglige arbejde. Kropsformen fremhæves meget godt. Mobiltelefonlommen er på højre side!

Størrelse: Lille
Holder de sommeren igennem??
0 Likes

Jeg købte mine ridetights for 2 måneder siden og de var super lækre og åndebare. De var helt igennem fantastisk at ride med de første 4 gange... Jeg opdagede at grippen var ved at falde af og jeg tænkte om det virkelig kunne være rigtigt. Men nu har jeg redet med dem ca. 7 gange og 1/6 af grippen er faldt/slidt af... Så ja jeg ved ikke om det bare er mine eller hvad men syntes det er lidt for dårligt når jeg betaler så mange penge og regner med at få et godt produkt. Men ja stilen og komforten fejler absolut intet mega dejligt at ride med men også til stald arbejde. Så elsker jeg at lommen på benet istædet for under hoften så telefonen (som jeg bruger lommen til) ikke sidder og irritere ind på hoften når man ridder.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.