Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder
Supertilbud
-50%

Pull-On silikone dameridebukser med silikonegrip

Produkt-ID: CP3616

DKK 179,50
DKK 359,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Pull-On silikone dameridebukser med silikonegrip
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Pull-On silikone dameridebukser med silikonegrip
DKK 179,50
DKK 359,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pull-On silikone dameridebukser med silikonegrip
Beskrivelse

Beskrivelse

Stretch og ultimativ komfort hele dagen er oplagt med disse smukke silikone fuldsæde ridebukser. Tag disse smarte ridebukser på når du hurtigt skal vælge og ønsker et afslappet look. De klassiske farvemuligheder gør dem til et "must-have".


Egenskaber:


  • Bløde pull-on ridebukser
  • Silikone fuldskind
  • Åndbare
  • Lette
  • Bred elastisk linning
  • Elastiske benender

Teknisk beskrivelse:


100% Polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40 grader. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Vær forsigtig! Forskellige farver = forskellig pasform!
1 Likes

Jeg har haft et par af disse i Blå i et par måneder, og de er en fabelagtig pasform og stof af god kvalitet - så jeg benyttede mig af et tilbud og købte et andet par par; en i blå og en i grå. De blå passede mig som en drøm, men de grå var såååå stramme! Jeg var nødt til at tjekke etiketten for at se, om jeg havde en anden størrelse, men nej - lige det samme som det blå! Jeg havde allerede tagget tags osv., Da jeg ikke havde nogen grund til at tro, at de ikke begge ville passe. Virkelig skuffet over, at det grå par ikke kan ændres.

Størrelse: Lille
Behageligt at have bukser på
1 Likes

Jeg elsker disse bukser, de passer som en anden hud og sammenlignet med normale bukser fra materialet meget mere behagelige, selv i sommermånederne, gode bukser til en meget god pris!

Størrelse: Normal
Super behagelig!
1 Likes

Dette er det første benafdækning, som jeg ikke vil tage af med det samme efter kørslen!

Størrelse: Normal
Fantastisk prisydelse!
0 Likes

Bare fantastisk til denne pris. Jeg bestilte leggings to størrelser større efter graviditet. Sidder godt. Kun på mine underben sidder hun lidt løsere, men har også tynde kalve. Optisk elegant og behagelig at have på. Håber, at leggings sidder godt under ridning og efter vask også ser godt ud ????????

Størrelse: Normal
Ikke dårligt
1 Likes

Disse er som andre har sagt, ikke så let. De er et pænt design og ser godt ud, medmindre de er en smule vanskelige, hvis du allerede sveder et ton og prøver at trække dem på - de glider ikke rigtig let som andre stilarter som den mere slanke 'Biancas'. Taljen er pæn og høj, hvilket er godt, da jeg som regel ikke er fan, men de glider aldrig ned og holder alt sammen trim. Efter et par timers slid er det godt at slippe dem af, de gnider ikke, men materialet begynder at grave ind overalt efter et stykke tid, jeg er ikke så ivrig efter maskepladerne, da det er ret groft og ville ikke ' t siger, at det er der for at holde dig kølig. Jeg elsker Horze-bukser generelt, da de er stilfulde og vasker og bærer vel, l, men disse strømpebukser var bare lidt skuffende.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.