Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF
Supertilbud
%

Pull-On silikone dameridebukser med silikonegrip

Produkt-ID: CP3616

DKK 199,00
DKK 359,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pull-On silikone dameridebukser med silikonegrip
Beskrivelse

Beskrivelse

Stretch og ultimativ komfort hele dagen er oplagt med disse smukke silikone fuldsæde ridebukser. Tag disse smarte ridebukser på når du hurtigt skal vælge og ønsker et afslappet look. De klassiske farvemuligheder gør dem til et "must-have".


Egenskaber:


  • Bløde pull-on ridebukser
  • Silikone fuldskind
  • Åndbare
  • Lette
  • Bred elastisk linning
  • Elastiske benender

Teknisk beskrivelse:


100% Polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40 grader. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
3.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Et par justeringer, og dette er en af mine favoritter
7 Likes

Disse strømpebukser er stort set fantastiske, og jeg bestilte lige et andet par i dag. De kører TTS, men jeg bestiller en størrelse fra mine Horze-brud for at få en virkelig glat pasform. De er esser efter en vask og tørretumbler tørt på lavt (indefra og ud). Stoffet har en tyk, elastisk håndfølelse, silikonen er supergrib med tonebitmønster, og sidepanelerne til mesh muliggør udluftning, hvilket er nødvendigt, fordi de er temmelig tykke. Udfordringerne; sømmen, der løber langs bagsiden af benet, er ru og caféer bag knæet efter et par timer, jo strammere buksen er, desto dårligere er chafe, men den rigtige deal-breaker er den STORE sømneb bag på ankelen, der gør ondt som @ $ #% under støvler. Da jeg elskede den generelle komfort, greb, super smigrende pasform og BOGO-prisen, lavede jeg et par ændringer og bruger nu disse 2-3 dage om ugen. Jeg bestiller en størrelse og vrider benet lidt for bedre sømplacering, når jeg bliver klædt (let). Vigtigst af alt formindskede jeg benlængden med en serger, skar lige over ankelsømmen og fik derefter den nye åbning til at være glat med en lang flad dart på ydersiden af læggen, nu passer de som 7/8 yogatights og Jeg ELSKER dem nok til at købe en anden. Jeg er klar over, at dette måske er for meget besvær for nogle, men det tog mig kun ca. 5 minutter. Så hvis du elsker et stykke tøj, men det er bare en smule smule (næsten alt tøj, især ridetøj), er det værd at spørge en skrædder (eller din mor), og det kan vise sig at være en favorit. Jeg håber, at dette var nyttigt.

Fantastiske bukser til prisen!
5 Likes

I dag kom bukserne til mig. Første indtryk super! Klædt og hun sidder. Selvfølgelig er hun stram og tager udmattende ud. : D men så sidder hun som en 2. hud. Super tynd og elastisk. Jeg er mellem 38-40. Jeg bestilte 38, og det passer godt.

Optisk god - bærekomfort godt
3 Likes

Reitleggin ser visuelt førsteklasses ud, passer fint til figuren og platter denne noget. Også den meget brede og faste linning er meget behagelig og skjuler noget. MEN, desværre, sidestykkerindsatserne er frygtelig ubehagelige. Disse kløe og ridser meget, hvilket er ekstremt foruroligende. Mach er meget fast og bevægelig, så det gør den faktiske bærekomfort for en benben ganske ubehagelig. Jeg er meget skuffet, fordi jeg ikke kan bære bukserne en hel dag i stalden, for efter 1-2 timer er det uudholdeligt. Meget synd ....

Meget glad
3 Likes

Jeg er virkelig tilfreds med bukserne. Lidt lille i størrelse, men da det er elastisk i det så er det ikke noget problem. Sidder utroligt godt hele dagen og giver godt greb i hallen.

Ser flot ud, men TICK ikke "letvægt"
3 Likes

Jeg har flere forskellige par Horze-ridetights med silikone-grebet og ville prøve disse (mest på grund af den kølige tealfarve). De annonceres som lette, men en anden korrekturlæser beskrev dem som at være en "wetsuit" ... dette er ret præcist. Jeg bor i SW Florida og kørte i dem første gang i sidste uge (april) besluttede kun at holde dem til vinterridning. Også de klædte sig sammen og gabbede bag knæet. Jeg ELSKER mine Horze Superlight Bianca strømpebukser og ønskede, at de havde et bedre farvevalg i dem. Disse er så lette og behagelige, jeg kunne sove i dem, og silikone knælappen er en stor bonus!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.