Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Hexocil shampoo, 200 ml

Produkt-ID: 25600

DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Hexocil shampoo, 200 ml
DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Hexocil shampoo, 200 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Hexocil shampoo, 200 ml


Teknisk beskrivelse:


Hexocil shampoo, 200 ml.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Glad kat
0 Likes

Vores kat Arischa er allergisk over for græsmider hvert efterår. Den fattige kat klør mange timer om dagen. Relief giver hende hexocil. Allerede efter den første applikation holder hun op med at ridse. Proceduren, når hun skummes i babybadet med Hexocil, lader hende tålmodig holde.

Sund hest
0 Likes

Desværre leveres flasken, til trods for meget god emballage, beskadiget og er lidt ausglaufen. Instruktioner på flasken er desværre ikke på tysk sndern kun på to skandinaviske sprog. Ellers har shampoo hjulpet godt med små sår. De blev bedre inden for få dage og begyndte at heles.

Peter Bowdon
0 Likes

virkelig godt produkt, jeg brugte det på min hest, da hun havde mudderpest og en meget hurtig levering

Hexocil
0 Likes

Dette produkt er godt at bruge til både hunde og heste. Min hund får irritation af shampoo, der er købt i butikken, og jeg var nødt til at finde noget, som han kunne rengøres med, og tænkte på mine dage med de ponyer, jeg besluttede at prøve Hexocil. Resultaterne taler for sig selv, en ren hund uden irritationer. Anbefal dette produkt fuldt ud.

Simpelthen den!
0 Likes

Så god at bruge, når halen skrubbes eller andre hudforhold. Skum let og er meget blid.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.