Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Brug koden: BLUEMONDAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze Nevada Walker-dækken, 200 gr.

Produkt-ID: 24331

DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Nevada Walker-dækken, 200 gr.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Nevada Walker-dækken, 200 gr.
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Nevada Walker-dækken, 200 gr.
DKK 599,00
Horze Rejsetakse
DKK 239,20 DKK 299,00
Horze Nevada Walker-dækken, 200 gr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Tykt, varmt dækken holder kulden uden når hesten går i walkeren.


Mange har den luksus at have en skridtmaskine/walker til at køle hestene ned efter hårdt arbejde eller til motionering. Når man bruger en skridtmaskine, har mange heste brug for ekstra beskyttelse og dette unikt designet dækken tilbyder beskyttelse imens hestens forpart uhindret kan bevæge sig. Det bløde følelse af dette varme, tykke dækken gør det til en fornøjelse at bruge og flot at se på.


Egenskaber:


  • Dækken med pasform, velegnet til skridtmaskinen.
  • Velegnet til motion.
  • Bringeområdet er åbent for stor bevægelsesfrihed.
  • Dobbelt bringelukning og krydsgjorde.
  • Benstropper og haleklap.
  • Slidser ved skuldre og hofter for ekstra komfort.

Teknisk beskrivelse:


1200D ripstop 100 % polyester. Fyld: 200 gram. 3000mm/3000mvp.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30°C. Lufttørres.


Brugsanvisning:


Dækkenet er designet til at give hesten masser af bevægelsesfrihed ved skuldrene når den er i skridtmaskinen. Godt til nedkøling.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Nevada guidebog omslag
3 Likes

Velpasset tæppe, let men varmt. Brug det som et græsarealtæppe (til sidst ikke flere skurede områder på ponyen). Pluspunktet er bestemt den glatte foring, jeg foretrækker altid fleece. Havde den forrige model, som stadig var uden ripstop og benbånd, en reel forbedring. Det viser sig at være ganske generøst.

Størrelse: Stor
Holder kontinuerligt regn
1 Likes

På min ø har raset i tre dage en storm med op til 90 kmh og kontinuerligt regn. Tæpper (to heste) ser våde ud øverst, men nedenfor er tørre og varme. Tykk ros! Jeg troede ikke, at det holder tæpper tørre. Når den tørre sæson stadig er kort - perfekt. En anden fordel - hestene sveder ikke.

Størrelse: Normal
God kvalitet, god pasform
5 Likes

Indtil videre havde jeg den tidligere model i brug i årevis. Den nye model er på ingen måde ringere: Den er solidt forarbejdet og vandtæt, selv i kontinuerligt og kraftigt regn. Tæppet er også meget godt til bredere heste. Jeg bruger det ikke i hestevandreren, men som et udendørs tæppe af nirmale. Det begrænser ikke hestens front, og med brystet fri er det ikke et problem, hvis hesten ikke kan afdækkes på en varmere dag. Et plus i forhold til andre modeller er også den glatte foring. Som et resultat glider tæppet, i modsætning til fleecefor, altid tilbage, og også ved skift af pels hænger relativt lidt hår i foringen. Den nye model ser ud til at være lidt større end den gamle; Jeg plejede at have 145 cm; Nevda passer perfekt i størrelse 135cm. Det eneste kritikpunkt: Jeg vil gerne have et lignende tæppe med en lidt tyndere fodring i varmere dage!

Størrelse: Normal
Nevada guidebog omslag
1 Likes

Tæppe er meget funktionel, pasformen er god. Tæppet er vandtæt og varmt.

Størrelse: Normal
God kvalitet, men har tendens til at bevæge sig
0 Likes

Min hest er svajet støttet, så dette kan være grunden til at tæppet altid bevæger sig over til den ene side - det er et ret varmt tæppe og gnider ikke

Størrelse: Stor

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.