Spar 110 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: XMAS
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Kentucky Armadillo Aero senegamacher m/velcro

Produkt-ID: 19335

DKK 1.049,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Kentucky Armadillo Aero senegamacher m/velcro
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Kentucky Armadillo Aero senegamacher m/velcro
DKK 1.049,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Kentucky Armadillo Aero senegamacher m/velcro
Beskrivelse

Beskrivelse

FANTASTISK OG FUTURISTISK! De NYE Kentucky Armadillo Aero kode- og senegamacher med velcro, når det kommer til at kombinere rumalderens teknologi med et udseende der bogstavelig talt er 'fra en anden verden! Inspireret af Kentucky Horsewear's passion for moderne kunst og designet i samarbejde med førende internationale springrytter Lars Nieberg samt Anna Sünkel, forener gamachen de nyeste tekniske materialer med vægt på beskyttelse, komfort og bevægelsesfrihed, uden at gå på kompromis med stil. Inspireret af Kentucky Horsewear's passion for moderne kunst og designet i samarbejde med førende internationale springrytter Lars Nieberg samt Anna Sünkel, forener gamachen de nyeste tekniske materialer med vægt på beskyttelse, komfort og bevægelsesfrihed, uden at gå på kompromis med stil. Den solide yderbeklædning har en ekstremt let men stærk TPU yderskal som beskytter mod slag, mens sene- og kodeområderne er forstærket med stødabsorberende D3O molekyler for ultimativ beskyttelse. Laboratorietests har vist at gamacherne absorberer stød mere end 37 % bedre end andre gamacher på markedet lige nu, med sin evne til at sprede et kraftigt stød, stærkt nok til at brække et menneskes knogle. Inkludering af 'Aero' i gamachernes navn refererer til gamachernes seneområde som har intelligente ventilationshuller der forhindrer at ben og sener overophede. Neoprenforingen er også perforeret, hvilket gør gamacherne utroligt åndbare samtidig med at de er fremragende polstret mod huden. Senegamacherne har også et højere snit end traditionelle senegamacher for et give bevægelsesfrihed omkring koden når hesten springer. Der er også taget hensyn til at give optimal bevægelsesfrihed og komfort omkring griffelbenet, så hesten kan bøje knæet uden forstyrrelse. Kodegamachen har også en speciel 'stødzone' fyldt med D3O for at give det bageste kodeled optimal beskyttelse mod skader forårsaget af hesten når den sætter af før en forhindring. Både sene- og kodegamacher har et fast velcrolukningssystem som muliggør hurtig, fast og sikker påsætning og lige så hurtig aftagning efter træning. Velcrolukningen har en smart sløjfe, som igen tillader nem justering og fastgøring. Super stilige gamacher der ser lige så godt ud som de præsterer, Kentucky Armadillo Aero kodegamacher og senegamacher med velcro byder på beskyttende benbeklædning med en futuristisk attitude!


Egenskaber:


 • Maksimal beskyttelse, minimal vægt
 • Topkarakter i test for stød
 • Styrke på ydersiden, komfort på indersiden
 • Ny generation D3O stødabsorption
 • D3O senebeskyttelse på stødzoner
 • Hot på beskyttelse, cool på benene
 • Aero ventilationssystem for afkølet præstation
 • Nyt snit for maksimal bevægelsesfrihed
 • Unik velcro- og sløjfefastgøring for nem tilpasning og lukning
 • Sælges i par

Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Okay
0 Likes

God beskyttelse, men noget lille i størrelse. Sidder godt, perfekt ok pasform. God kvalitet!

Fremragende beskyttelse
0 Likes

Den bedste beskyttelse, jeg nogensinde har haft ventilation er fantastisk, kan ride et svedt springpas i 20 graders varmeben er ikke engang svedt. Kvaliteten er også super, jeg kører med dem næsten hver dag, og når du renser og med vand og svampe, der ligner nye efter hver gang. De er små i størrelse her, men de passer til min weekend, som har ganske små ben :-)

Elsker de det
0 Likes

Har mange par med kentucybelægninger, og det er det bedste, jeg nogensinde har brugt. Fortsætter med disse overtræk i et stykke tid!

Dejlig latexbeskyttelse!
0 Likes

Bestilte disse til min hest, der er meget betyder omkring benbeskyttelse. Han kan ikke lide at bære leggings overhovedet. Han accepterede dem direkte. Passformen var fremragende, de føles robuste og godt ventilerede. Et plus, fordi stropperne ikke er elastiske. De sad meget godt på plads under hele turen og syntes let at holde ren. De kan være lidt små i størrelse i højden, men de passer til min 170 cm hest, der er fremragende i størrelse Fuld.

Match mine forventninger !!
0 Likes

Perfekt !! Jeg sætter især pris på velcro (ud over lethed, ergonomi og ventilation), som tillader en præcis justering, især hvis du har en hest med store samlinger!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.