JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Kentucky elastiske gamacher

Produkt-ID: 19308

DKK 1.139,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Kentucky elastiske gamacher
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Kentucky elastiske gamacher
DKK 1.139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Kentucky elastiske gamacher
Beskrivelse

Beskrivelse

Elastiske skridt! Da Kentucky Armadillo Aero Cadence kode- og senegamacher blev lanceret sidste år, viste de sig at blive et kæmpe hit hos springryttere over hele verden. I år, har mærket introduceret en version med elastiske stropper ved navn Kentucky Horsewear Armadillo Aero Elastic sene- og kodegamacher. Gamachedesignet blev oprindeligt inspireret af Kentucky Horsewear's passion for moderne kunst og blev designet i samarbejde med førende internationale springrytter Lars Nieberg samt Anna Sünkel. Gamacherne forener det nyeste inden for tekniske materialer med fokus på beskyttelse, komfort og bevægelsesfrihed, uden at gå på kompromis med stil. Det nye design vedbliver det samme, med en hård yderside bestående af en ekstremt let og stærk TPU-yderskal der beskytter mod slag, mens sene- og kodeområderne begge er forstærket med stødabsorberende D3O-molekyler for ultimativ beskyttelse. Laboratorietests har vist at gamacherne absorberer stød mere end 50 % bedre end andre gamacher på markedet lige nu, med sin evne til at sprede et kraftigt stød, stærkt nok til at brække et menneskes knogle. Gamachernes seneområde har intelligente ventilationshuller der forhindrer at ben og sener overopheder. Neoprenforingen er også perforeret, hvilket gør gamacherne utroligt åndbare samtidig med at de er fremragende polstret mod huden. Senegamacherne har også et højere snit end traditionelle senegamacher for et give bevægelsesfrihed omkring koden når hesten springer. Der er også taget hensyn til at give optimal bevægelsesfrihed og komfort omkring griffelbenet, så hesten kan bøje knæet uden forstyrrelse. Kodegamacherne har også en speciel 'stødzone' fyldt med D3O for at give det bageste kodeled optimal beskyttelse mod skader forårsaget af hesten, når den sætter af før en forhindring. Både sene- og kodegamacher har en åben forside og den nye dobbelte elastiske indsætning i stropdesignet er blevet udviklet for at imødekomme de ryttere som ønsker en gamache der giver ultimativ beskyttelse, men som har dette mere traditionelle design. Sælges i par.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

godt materiale
0 Likes

Stærk med god dæmpning mod slag. fine detaljer og meget blød "svampet" inderside, der forhindrer gnidning.

Størrelse: Normal
Elsker disse overtræk!
1 Likes

Utroligt gode overtræk! Arbejder meget godt, og hestene er ikke alle skadet, efter at de blev købt. Har hoppet op til 160 uden at hestene har problemer med benene bagefter! Meget glad !!

Størrelse: Normal
Smuk OG holdbar
1 Likes

Disse holdes pænt op og giver en vidunderlig mængde stødabsorberingsevne. Når jeg siger, at det er værd at hver krone, mener jeg det virkelig! Min hest har en tendens til at svede temmelig dårligt, når jeg bruger åbne frontstøvler af enhver art, og med disse har han aldrig brudt en sved - tak til firmaet for at hjælpe min hest med at blive komfortabel og sikker, mens vi gør det, som vi begge nyder .

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.