FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Brug koden: FLASHSALE
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze mobilbæltetaske

Produkt-ID: 44361

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze mobilbæltetaske
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze mobilbæltetaske
Beskrivelse

Beskrivelse

Hav mobiltelefonen lige ved hånden når du rider med denne enkle bæltetaske.


Hav nøgler, telefon og andre små ting i denne vandafvisende taske, designet til at have på rundt om taljen. Den er stor nok til dine ting uden at være til besvær. Du kan ride tur med ro i sindet vel vidende at din telefon er lige ved hånden, hvis du får brug for den.


Egenskaber:


  • Bæltetaske til mobiltelefon
  • Vandafvisende
  • Til nøgler og andre småting
  • Reflekskant giver synlighed når man rider i tusmørke

Teknisk beskrivelse:


100% polyamid/elastan.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Perfekt!
0 Likes

Meget god rumpetaske med super pasform omkring taljen. Den eneste ulempe er, hvis du har en lidt større mobil med et "klapafdækning". Jeg skal fjerne dækslet for at passe til det.

perfekt
0 Likes

Fungerer utroligt godt, selv for store mobiltelefoner. Helt perfekt, når du ikke bærer en jakke til at bære den omkring din mave. Stropperne er lavet af blødt strik, der passer til alle

Horze mobil holder talje taske
2 Likes

Dette produkt er fantastisk. Fantastisk sted at opbevare mobiltelefon, nøgler, ID og godbidder. Meget behagelig at ride i, du ved ikke engang, at du har det på. Glad for jeg har det. Min ven lånte det allerede.

Meget praktisk
3 Likes

Har haft denne taske på både ved udmuning og ved træning på bane og i begge situationer har jeg nærmest glemt jeg havde den på, så jeg er meget ugeneret af den. Hvis der er et minus er det at man bliver lidt varm under den da den er lavet af et meget tæt materiale.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.