Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF
-20%

Gera Royal Pro dressurgamacher, bagben-H, Glamour Edition

Produkt-ID: 304741

DKK 751,20
DKK 939,00
(Prisen er inkl. moms)
Gera Royal Pro dressurgamacher, bagben-H, Glamour Edition
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Gera Royal Pro dressurgamacher, bagben-H, Glamour Edition
Beskrivelse

Beskrivelse

Bandagering tager lang tid og indebærer mange risici hvis det gøres forkert. Derudover giver bandager næsten ingen beskyttelse mod stød. Derfor stoler flere og flere dressurryttere på gamacher, som beskytter hestens ben. Særligt dressurgamacher med indbygget kodebeskyttelse, som også støtter sener og ligamenter, bliver i stigende grad populært. Også på grund af den nemme håndtering.Yderligere, lægger mange ryttere vægt på stødbeskyttelse af inderkode og sene under dressurarbejdet.Med Royal Pro GERA tilbydes de rette gamacher til de høje krav i dressursporten: perfekt støtte med yderligere stødbeskyttelse, samtidig med at de er åndbare!Nu er de også endnu pænere i den helt nye Glamour-Edition!


Gennemsnitlig vurdering
1.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Sid ikke på dine fødder
0 Likes

Til hesten på 160 cm tog jeg størrelse M for- og bagbeskyttere, og de var bare for store og besværlige i design. Jeg troede ikke, at mindre skjolde i én størrelse ville have reddet situationen, så jeg gik tilbage. De er temmelig stilfulde og etiketterne ser stærke ud, men det hjælper ikke, hvis du ikke sidder på dine fødder.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.