Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu
-15%

Horze todelt trensebid

Produkt-ID: 13005

DKK 118,15
DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze todelt trensebid
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze todelt trensebid
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette populære bid kan bruges til mange discipliner.


Ryttere elsker dette alsidige todelte trensebid. Det er det mest anvendte bid i mange discipliner. Praktisk til træning af ungheste, ridning generelt og de første niveauer i dressur.


Egenskaber:


  • Det mest anvendte bid
  • Anvendes til mange typer ridning
  • Ideelt til ungheste
  • Rustfrit stål

Teknisk beskrivelse:


Tykkelse: 18mm (0,7 in.). Ringe: 65mm (2,5 i).


Vaskeanvisning:


Vask altid biddet efter brug. Fjern biddet fra trensen og læg det i varmt vand. Brug en lille børste til at fjerne snavs. Tør med et rent håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Vandring, brudt
1 Likes

Denne bit har en meget god pris og er meget behagelig at anvende i munden og fin til hesten i munden

0 Likes

Bittet er af godt materiale, og hesten ser ud til at nyde den. Let at rengøre. Normal i størrelse.

grundlæggende mørtel
0 Likes

Funktionel mortise uden yderligere justering. Vi har en passende Wales-pony med en delikat mund, men træner i begyndelsen.

Søgningen (titlen på en roman, som nogen har brug for at skrive, når det kommer til montering af ponybits)
0 Likes

Selvom det er en dejlig, enkel bit, kommer Horzes Jointed Loose Ring Snaffle faktisk i flere størrelser end 4 ", 5" og 5 1/2 ". Jeg har søgt højt og lavt efter lidt for at passe til min sportspony, og det havde kørt mig Jeg fik to af disse bits som en gave fra en ven til min heste fødselsdag for ikke så længe siden, og de passede! De passede fejlfrit! Mens jeg var væk et stykke tid, målte hun min hoppe mund og fandt denne bit og matchede den til en "T". Jeg ville meget gerne se dette i en guld- eller messingfarve til klasser i hånden, men jeg har været mere end tilfreds med min som de er. Jeg bruger dem i vestlig fornøjelse og til hendes ponyjumper-karriere.

Pæn
0 Likes

Denne bit er virkelig flot, fik den i en 5,5 tommer. passer til min 15 1/2 QH pænt med lidt plads til rådighed (hvilket er min præference). Søgte højt og lavt efter en, der ikke var ekstremt tynd (Den nye snaffeltrend: O) og håbede, at den var tykkere. Det var lidt på den tynde side, men som min hoppe kunne lide, besluttede jeg at beholde. Prisen var fantastisk, tak Horze!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.