Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Sprenger HS Duo trensebid, 16 mm

Produkt-ID: 13418

DKK 529,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger HS Duo trensebid, 16 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Sprenger duo-bid er meget milde mod hestens mund. Mundstykket er fremstillet af blødt, fleksibelt plastik som tilpasser sig hestens mund. Materialet er giftfrit og indeholder ikke opløsningsmidler eller blødgørere. Mundstykket er forstærket med en stålwire for at gøre det stabilt og give sikkerhed.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 16, ringstørrelse (mm): 55, diverse.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Bedste indsats!
2 Likes

Dette er den bedste bid jeg og min hest ved! Min hest er meget god til det, og selvom hun er ekstremt følsom i munden, har hun ingen protester mod at blive bidt eller bøde med dette bid, da hun ikke behøver at være bange for metallet mod tænderne, som ellers let bliver metalbid. Sengen giver lidt plads til tungen, er smal, pæn og blød, men stadig et mere solidt materiale end for eksempel almindelige gummisenge - så det er stivere. Et kanonbid, som alle burde prøve!

God bid til stærk hest
2 Likes

Fungerer godt på min hest, som let bliver lidt stærk og ikke har så meget plads i munden. Det ser ud til, at hun også kan lide det.

Bid
2 Likes

Sprenger Duo trensebid er simpelthen det bedste og blideste bid, man kan putte i munden på sine heste. Hvis man skal bruge bid. Det bedste jeg har gjort for mine heste. Mvh. Sussi Nielsen

messing
1 Likes

Der skal være ringe i aurigan / messing, mange har messingbeslag og så ser det ikke godt ud, hvis ringene er i sølv / rustfrit stål

Utroligt godt bid !!
1 Likes

Et bid, som jeg synes, alle burde have i deres indsatsindsamling. Fungerer utroligt godt på de fleste heste, jeg har brugt det på. Det er blødt og behageligt for hesten, men stadig robust og holder formen. Meget overkommelig bid! Anbefalet!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.