Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder
-15%

Sprenger HS Duo trensebid, 16 mm

Produkt-ID: 13418

DKK 449,65
DKK 529,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Sprenger HS Duo trensebid, 16 mm
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Sprenger HS Duo trensebid, 16 mm
DKK 449,65
DKK 529,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger HS Duo trensebid, 16 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Sprenger duo-bid er meget milde mod hestens mund. Mundstykket er fremstillet af blødt, fleksibelt plastik som tilpasser sig hestens mund. Materialet er giftfrit og indeholder ikke opløsningsmidler eller blødgørere. Mundstykket er forstærket med en stålwire for at gøre det stabilt og give sikkerhed.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 16, ringstørrelse (mm): 55, diverse.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Bid
2 Likes

Sprenger Duo trensebid er simpelthen det bedste og blideste bid, man kan putte i munden på sine heste. Hvis man skal bruge bid. Det bedste jeg har gjort for mine heste. Mvh. Sussi Nielsen

Utroligt godt bid !!
1 Likes

Et bid, som jeg synes, alle burde have i deres indsatsindsamling. Fungerer utroligt godt på de fleste heste, jeg har brugt det på. Det er blødt og behageligt for hesten, men stadig robust og holder formen. Meget overkommelig bid! Anbefalet!

Størrelse: Normal
God bid til stærk hest
2 Likes

Fungerer godt på min hest, som let bliver lidt stærk og ikke har så meget plads i munden. Det ser ud til, at hun også kan lide det.

Størrelse: Normal
messing
1 Likes

Der skal være ringe i aurigan / messing, mange har messingbeslag og så ser det ikke godt ud, hvis ringene er i sølv / rustfrit stål

Størrelse: Normal
0 Likes

Har kæmpet for at finde den rigtige bit til mit varme DVR-spring, men blev meget behageligt overrasket, da vi prøvede denne bit. Den ligger meget godt og fast i munden og er blød og elastisk. Hesten er blevet mere lydhør over for bid og tøjler og er meget lettere at samle og samarbejde med, så du kan sige, at både hest og rytter nyder denne smule :)

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.