FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Lister Star Kvalitetsklipper

Produkt-ID: 26312

DKK 2.699,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Lister Star Kvalitetsklipper
DKK 2.699,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Lister Star Kvalitetsklipper
Beskrivelse

Beskrivelse

Kvalitetsklipper med ergonomisk smalt greb. Selv-rensende blade, der ikke efterlader streger under klipningen, let at justere spændingen. 45 W motor (2800rpm). Patenteret ventilations-teknologi til afkøling af bladene. 12 måneders garanti.


Teknisk beskrivelse:


Medfølger: Håndledstrop. Opbevaringskasse for fine blade. Olie og børste.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Absolut god maskine. Kan arbejde rent.
0 Likes

Det er meget let at guide og håndtere. Denne maskine anbefales 100%.

Utrolig god og kraftfuld maskine, men noget dyre
0 Likes

En utrolig god maskine, der er let at bruge, det er en skam, at det er så dyrt for nye klinger, og at maskinen er så dyr. Støj lidt, men fungerer godt for min hest, der er bange for høje lyde og mange andre maskiner.

Kan bruges men til dyr
1 Likes

Brugbar maskine, der er let at justere korrekt. Kan dog ikke håndtere tyk, tæt pels på de medfølgende blade. Tilføjer også, at Horze er langt dyrere på denne end f.eks. Smeffesevice

Nem skæremaskine
1 Likes

En brugervenlig skæremaskine. De klinger, vi fik med maskinen, var så kedelige, at de ikke kunne klippes. Held og lykke, som vi havde bestilt med et par ekstra. Keen til at sende nye magasiner direkte til slibning ..

Lister stjerne
2 Likes

Dejlig maskine, der er perfekt til at tage hele kroppen uden for hovedet og ørerne. Ikke egnet til den skeptiske hest, der ikke kan lide lyd, da den rasler meget. Ikke det værste, jeg har hørt, men det lyder. Jeg ville ikke skære hovedet og ørerne med dette, da det er så stort, men ville købe en andis eller strimler legato til hovedet eller strimler pico til ørerne. Alt i alt en god maskine, der er god at holde, men husk altid at olie hvert tiende minut, så det ikke bliver for varmt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.