« Returner / / /

Trust Equestrian Trust Equestrian Sweet Iron Full Cheek Eliptical

Fra DKK 749,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar 150 kr. EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SPRING-HZ
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 02.04.2023.
Størrelsesguide
Størrelse A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Tilbage

Når man måler bidstørrelsen skal man altid måle længden fra indersiden af en bidring (eller kindstykke) til indersiden af den modsatte. Forvis dig om at biddet er helt strakt. Biddets tykkelse måles lige indenfor bidringen. Når det sidder i hestens mund, bør der højst være 5 mm (¼") luft på hver side.

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Full Cheek har lige kindstykker med en solid ring til tøjlen. På grund af faconen opnås mere tryk på hestens kinder. Vær forsigtig med smalle underkæber, ophængspunkterne kan trykke på laderne og skabe sår. Sammenlignet med et todelt bid, lægger dette bid mere tryk på tungen. Det gør det nemmere at vende hesten, og undgå at trække biddet gennem munden. Desuden ligger biddet roligt og stabilt i munden. Full Cheek er et ideelt bid til unge eller meget varme heste, der ikke forstår styring. De lige kindstykker er bøjet let udad, så de ikke kommer i kontakt med siden af hestens hoved. Det er vigtigt, at du lægger biddet i munden med de lige stykker pegende udad, så de ikke laver skade. Et elliptisk (tredelt) mundstykke er et standardmundstykke. Dette bid har to ophæng, er formet mere mod munden og ligger lidt løsere i munden. Dette bid lægger tryk på hestens tunge, lader og mundvige. Sweet Iron bid er fremstillet af stål og har en genkendelig blå farve. Sweet Iron vil ruste når det kommer i kontakt med (luft) fugt, overfladerusten smager sødt og stimulerer naturligt spytproduktionen. Det vil få hesten til savle mere, hvilket vil opfordre til bedre accept af biddet.

Produkt-ID: 329892

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: