Spar 15% på alle varer fra Horze & B Vertigo*
Få koden

Mane N' Tail Spray n´ Braid 120 ml

Produkt-ID: 327974

DKK 44,95
(Prisen er inkl. moms)
Mane N' Tail Spray n´ Braid 120 ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Mane N' Tail Spray n´ Braid 120 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Equine Detangler er et helt unikt produkt, der sprayes i hestens man og hale før børstning. Det er en balsam på spray, som ikke skal vaskes ud. Produktet mindsker tab af hår, da man og hale bliver let at rede ud, uden knuder og filtret hår. Sparer tid, samtidig med at man undgår overdreven slid og ødelæggelse af hår ved strigling. Detangler forebygger også at nyt snavs sætter sig f.eks. i halen ved mudrede folde.


Brugsanvisning:


Fremgangsmåde: Spray Detangler direkte på det ønskede område, er det meget filtret anbefales det at tage en tot ad gangen. Skal ikke vaskes ud. Kan bruges i både vådt og tørt hår.


Gennemsnitlig vurdering
1.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Naja
2 Likes

Die Haare fühlen sich danach klebrig und nicht schön an. Durch die Haare (wenn sie stark zerzüdelt sind) kommt man leichter durch, aber auch nicht perfekt. Ich würde es niemand der ein Pferd mit dicker Mähne weiter empfehlen. Die Flasche ist bei mir nach ca. 3 Wochen aufgebraucht, da ich auch vermieden hab das Spay zu benutzen.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.