« Returner / / /

uvex Uvex ridehandsker crx 700

DKK 349,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 1 )
Spar 150 kr. EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SPRING-HZ
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 02.04.2023.
Farve: Black
Black Uvex ridehandsker crx 700
Størrelsesguide
Størrelse Størrelse A) Bredde
XXS 6 cm 15-16
XS 6.5 cm 16.5
S 7 cm 17.8
S-M 7.5 cm 19.1
M 8 cm 20.3
M-L 8.5 cm 21.6
L 9 cm 22.9
XL 9.5 cm 24.1
XXL 10 cm 25.4
Tilbage

Brug et målebånd til at måle omkredsen af din håndflade fra pegefinger til lillefinger. Hvis du er venstrehåndet, skal du måle din venstre hånd. Vi anbefaler, at du runder op til nærmeste halve størrelse.

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

For the stormy season.

Uvex crx 700 ridehandsker er allround-handsker til efteråret. De er fremstillet af funktionelt materiale i høj kvalitet og de kombinerer alle de karakteristika som alle ryttere ønsker efterår og vinter. Takket være Schoeller softshell er de nye Uvex ridehandsker din ideelle følgesvend i storm, regn, kulde, i stalden og i sadlen. Som alle Uvex-ridehandsker kan Uvex crx 700 vaskes. Fugtkontrol, varmebevarende, vind- og vandafvisende - takket være Schoeller softshell-materialet, er Uvex crx 700 handskerne en sand allrounder. Multi-layer materialet udvendig på de nye outdoor-ridehandsker er både åndbart og vind- og vandafvisende, og sikrer at dine hænder forbliver tørre - også i regnvejr - samtidig med at de er effektivt svedtransporterende. Fryser du om fingrene i stalden? Takket være Schoeller softshell er handskernes inderside den ideelle løsning. Indersidens fleecemateriale er behandlet så det føles skønt og blødt, og giver god komfort og fremragende termoegenskaber. Det funktionelle materiale i håndfladen sikrer høj funktionalitet under ridning. Handskerne adapteres som ekstra hud takket være 4-vejs-stretchmaterialet. Det slidstærke PU-materiale i håndfladen giver fremragende greb om tøjlerne selv i fugtigt vejr og det er yderst solidt. Refleksprint øger synligheden for hest og rytter i trafikken.

Egenskaber:

  • Slidstærke
  • Fremragende grip
  • Åndbare
  • Varmebevarende
  • Svedtransporterende
  • Vand- og vindafvisende
  • Refleksprint

Teknisk beskrivelse:

Materiale håndflade: 43 % polyester, 36 % polyamid, 13 % polyurethan, 8 % elastan. Materiale håndryg: 60 % polyurethan, 40 % polyester.

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes ved 30 grader.

Produkt-ID: 328754

Læs anmeldelser:

Farve: