Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Pharma Glyserol Soap Spray, 500ml

Produkt-ID: 25842

DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Glyserol Soap Spray, 500ml
Beskrivelse

Beskrivelse

En spraysæbe til nem rengæring af læderudstyr.


Fjerner sved, snavs og fedtstof fra læderets overflade. Fugter og plejer læderet, og gendanner dets naturlige smidighed og glans. Indeholder fugtende glycerol.


Egenskaber:


  • Fugter
  • Conditionerer
  • Fjerner fedt

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Capryl glucoside, Glycerol, Cocos nucifera (coconut) oil, C14-22 alcohol, C12-20 Glucoside, lanolin, Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin, Cera alba (bees wax), Parfum, /WARNING: Undgå kontakt med øjne. Må ikke indtages. Anbefaler brug af handsker ved påføring. Opbevares tørt og køligt uden direkte sollys. Beskyt produktet mod frost.


Brugsanvisning:


Omrystes godt. Egnet til kunstigt læder eller BETA-udstyr. Må ikke anvenes på ruskind.


Gennemsnitlig vurdering
3.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

reinigt gut
0 Likes

einfaches Handling und wirkt, der Kauf hat sich gelohnt, leider ist die Produktbeschreibung nicht auf deutsch, aber es weiß ja eigtl jeder, wie Sattelseife zu verwenden ist :)

ikke særlig fornøyd..
0 Likes

Den fungerte bra de første 2 gangene, etter det har den ikke fungert så bra.. For det første lekker den, det var dumt siden mye rant ut. Og for det andre måtte jeg skrubbe med en hard svamp for å få vekk skit, selv da gikk ikke alt vekk... Men alle gode ting er 3, det er et fint design.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.