Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder
-10%

Pharma Glyserol Soap Spray, 500ml

Produkt-ID: 25842

DKK 125,10
DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Pharma Glyserol Soap Spray, 500ml
DKK 125,10
DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Glyserol Soap Spray, 500ml
Beskrivelse

Beskrivelse

En spraysæbe til nem rengæring af læderudstyr.


Fjerner sved, snavs og fedtstof fra læderets overflade. Fugter og plejer læderet, og gendanner dets naturlige smidighed og glans. Indeholder fugtende glycerol.


Egenskaber:


  • Fugter
  • Conditionerer
  • Fjerner fedt

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Capryl glucoside, Glycerol, Cocos nucifera (coconut) oil, C14-22 alcohol, C12-20 Glucoside, lanolin, Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin, Cera alba (bees wax), Parfum, /WARNING: Undgå kontakt med øjne. Må ikke indtages. Anbefaler brug af handsker ved påføring. Opbevares tørt og køligt uden direkte sollys. Beskyt produktet mod frost.


Brugsanvisning:


Omrystes godt. Egnet til kunstigt læder eller BETA-udstyr. Må ikke anvenes på ruskind.


Gennemsnitlig vurdering
3.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Den bedste spraysæbe
0 Likes

Bedste spraysæbe! Rengør, hold læderet blødt og giver en dejlig glans. Fik det bedst med testning, da Hippson (tror jeg) testede sprøjtesæbe, vel fortjent.

ikke særlig glad ..
0 Likes

Det fungerede godt de første 2 gange, derefter har det ikke fungeret så godt .. For det første lækker det, det var dumt, da meget løb ud. Og for det andet måtte jeg skrubbe med en hård svamp for at få lortet af, selv da ikke alt gik væk ... Men alle gode ting er 3, det er et dejligt design.

0 Likes

Snavs ikke let af med denne sæbe, gør overfladen på huden tæt og snavs klæber hårdere. Virkelig skuffet over dette produkt.

renser godt
0 Likes

let håndtering og fungerer, købet var værd, desværre produktbeskrivelsen er ikke på tysk, men det ved eigtl alle, hvordan man bruger sadelsæbe er :)

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.