« Tilbage / Rytter / Ridehandsker / Vinter Ridehandsker

Roeckl Waregem ridehandsker

Fra DKK 339,00
RRP: DKK 399,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 2 )
Spar op til 60 % på forårs- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabat på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabat på andre mærker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 29.07.2024.
Farve: Black/Copper
Black/Copper Roeckl Waregem ridehandsker
Black Roeckl Waregem ridehandsker
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Egenskaber:

  • De vandtætte WAREGEM handsker tilbyder ideel, behagelig vejrbeskyttelse til kolde, regnfulde dage i stalden og på hesteryg.
  • Denne tætsiddende ridehandske har PFC-fri, yderst åndbar og elastisk VaporFlex-beklædning på håndryggen.
  • Håndfladen er fremstillet af solidt DURADERO syntestisk ruskind og kan prale af omfattende silikonering for at sikre et non-slip greb om tøjlerne.
  • Denne model har ligeledes en permanent vandtæt og åndbar ROECK-TEX MEMBRAN, der forhindrer hånden i at blive kølig i ugunstige vejrforhold, og blød, hurtigtørrende og klimaregulerende Easy-Dry foring giver yderligere varme og komfort.
  • Praktiske og funktionelle: Materialelagene i håndfladen er omhyggeligt limet sammen for at forhindre dem i at forskyde sig når man bruger tøjlerne.
  • TOUCHSCREEN KOMPATIBEL funktion på tommel- og pegefinger garanterer at handskerne kan forblive på når man bruger smartphone.
  • Den nemme lukning på neoprenmanchet sikrer at WAREGEM-handsken sidder tæt og sikkert på håndleddet.
  • Deruover, da ryttere sætter pris på muligheden for at opretholde deres sans for stil, når de laver det de holder mest af, så har ROECKL tilføjet metaliske applikationer på håndryggen.
  • Fås i sort og dynamisk sort/neon.

Teknisk beskrivelse:

Backhand: VaporFlex PFC-zero. Palmhand: DURADERO WR. Attributes: ROECK-TEX MEMBRANE, TOUCHSCREEN COMPATIBLE, SILICONE-GRIP, neoprene cuff with easy closure, Easy-Dry lining.

Produkt-ID: 333320

Læs anmeldelser:

Farve: