Westbury vinterhandsker

RRP: -30% Rabat
DKK 300,30
RRP: DKK 429,00
Prisen er inkl. moms
Spar 15% på din ordre
Kopier kode: BUY3SAVE15
Tilbuddet gælder kun ved køb af minimum 3 produkter. Kan ikke kombineres med andre vouchers. Hvis man returnerer en eller flere varer, refunderer vi iht. varens reducerede pris. Gælder ikke ekskluderede produkter (information på produktsider). Gælder indtil 30.05.2022. Gælder ikke for mærkerne Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana.
Farve: Mørkeblå
Mørkeblå Roeckl Westbury vinterhandsker
Størrelsesguide
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Detaljerne gør hele forskellen: WESTBURY er et par lune vinterhandsker, som er perfekt tilpasset til rytterens behov. Selv om de er varmt og blødt foret, giver de et fremragende greb om tøjlerne. Dette er garanteret på grund af håndfladen lavet af slidstærkt og elastisk DURASENSE med silikonegreb og praktiske kanter. Du vil have et godt greb om tøjlerne i al slags vejr! PrimaLoft® Gold-isolering Eco med Grip Control giver pålidelig beskyttelse mod kulden, og giver endnu mere føling og greb. En skjult strikket manchet beskytter mod sne og kulde, og sikrer en perfekt pasform omkring håndleddet.


Teknisk beskrivelse:


Skal: Fin polmicro.
Håndflade: DURASENSE WR.
Detaljer: PrimaLoft® Gold-isolering Eco med Grip Control, forstærkninger, silikonegreb, strikket manchet, Micro Bemberg-foring.
Størrelser: 6,0 - 8,5, farven sort til 10,5.


Vaskeanvisning:


Praktisk: Handskerne kan maskinvaskes ved 30° Celsius (86° Fahrenheit).


Produkt-ID: 308901

Læs anmeldelser: