Roeckl Wittenberg handsker

RRP: -25% Rabat
DKK 426,75
RRP: DKK 569,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
20% EKSTRA rabat på mærket Horze
Kopier kode: SUMMERTIME
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 11.08.2022. Ikke gyldig for mærkene Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
Farve: Mørkebrun
Mørkebrun Roeckl Wittenberg handsker
Størrelsesguide
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Enkle og ganske enkelt smukke: de klassiske og elegante WITTENBERG er et virkeligt højdepunkt med det stigbøjleformede spænde og den røde metalnitte formet som ROECKL's håndlogo. Ryttere elsker disse handsker, ikke kun for deres fremragende pasform og klassiske design med to sømme på håndryggen, men også på grund af de materialer der er valg til denne model. Det kunstige læder med reptilmønster kan nærmest ikke skelnes fra højkvalitets nappalæder og er både elastisk og åndbart. Det overbeviser også med perfekt greb om tøjlerne til enhver tid og kan maskinvaskes ved 30° Celsius – en betydelig fordel i forhold til ægte læder. Yderligere, har handskespecialisterne fra München udstyret WITTENBERG med WINDSTOPPER® -foring udviklet af Gore Company. Resultatet er at disse handsker er fuldstændigt vindtætte og kan prale med maksimal åndbarhed. Takket være ROECKL's eksklusive COMFORT CUT er det ikke nødvendigt at forkorte pegefingeren. Den høje kvalitetsstandard i fremstillingen og stor kærlighed til detaljer gør disse elegante og funktionelle vinterridehandsker værdifulde.


Teknisk beskrivelse:


Håndryg: Førsteklasses, syntetisk læder med reptillook.Håndflade: Førsteklasses, syntetisk læder med reptillook.Egenskaber: COMFORT COMFORT, WINDSTOPPER® foring, lukning med stigbøjle og velcro.Størrelser: 6,0-10,5.


Produkt-ID: 301612

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: