Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Lange termostøvler

Produkt-ID: 39056

DKK 399,00
(Prisen er inkl. moms)

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Lange termostøvler
DKK 399,00
Horze Clara Vinter ridestrømper med uld
DKK 69,00
Lange termostøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Perfekte ridestøvler til koldt vejr.


Rid komfortabelt hele vinteren med disse forede, polstrede langskaftede ridestøvler. Skaftet er lavet med komfortabelt varmt fyld og giver masser af følelse og kontakt med hesten imens de holder dig varm. Foden har en fast formstøbt sål med varmt for. De elastiske frontsnører er justerbare og støvlerne er lette at tage på med lynlåsen bagpå. Foden er smal nok til at passe i de fleste stigbøjler.


Egenskaber:


  • Forede lange ridestøvler
  • Termoskal i skaft
  • Vandtæt fod
  • Let lynlås bag
  • Rillet sål
  • Ideel hæl til sikker ridning

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Tørres af med fugtig klud. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.2
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Thermo høje støvler
6 Likes

Elsker disse støvler så meget. Så behageligt og hold dine fødder varme og tørre selv i det værste vejr / dybe mudder. Jeg ville bo i dem, hvis min hubbie ville lade mig.

kvalitetssko
6 Likes

Jeg er meget glad for, at jeg fandt denne online butik. Der er så mange interessante ting: produkter til heste og udstyr til ridning. Men jeg fandt nøjagtigt, hvad jeg ledte efter, er de pålidelige Horze-termostøvler. Flere par andre virksomheder er allerede revet og var ikke særlig gode i kvalitet, og disse er endda overfladisk ved første øjekast ser superhøj kvalitet. Designet er originalt. Bestilte og når leveret straks begyndte at måle, fordi bekymret for størrelsen. Men alt er fint, de gik lige ved foden. Varm, meget behagelig og ikke tung, som de normalt er. Jeg har båret det i en måned nu og vil sige, at de er seje. Meget tilfreds, vil helt sikkert vare lang tid.

Termo høje støvler
3 Likes

Fab støvler. Holdte mine fødder dejlige og varme i sneen. Meget praktisk til at gå hunden også.

Cool støvler, jeg rådgiver!
3 Likes

Jeg hørte om horze-selskabet i lang tid, jeg kunne stadig ikke beslutte at bestille noget - priserne er acceptabelt, men: ”vent længe, pludselig kommer de ikke, sidder fast på vejen” ... Jeg stillede alle disse spørgsmål, før jeg besluttede at bestille termostøvler! Leveringstiden var kun 4 dage, vi opfyldte fristen, for hvilken særlig tak, design, kvalitet, og selvfølgelig alt kom i størrelse, jeg rådgiver alle, meget varm)

Smalt skaft
2 Likes

Passer til smalle ben, så ryttere med almindelige eller kraftige lægge, kan ikke bruge støvlen.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.