FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Muck Boot Arctic Apres vinterstøvler

Produkt-ID: 312030

DKK 999,00
(Prisen er inkl. moms)
Muck Boot Arctic Apres vinterstøvler
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Muck Boot Arctic Apres vinterstøvler
DKK 999,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Muck Boot Arctic Apres vinterstøvler
DKK 999,00
Horze Støvlevarmere
DKK 16,15
DKK 19,00
Muck Boot Arctic Apres vinterstøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne stilfulde og casual 8-tommer Vinterstøvlet tilbyder bekvemmelighed, komfort og varme. Det er nem at hive af og på. Arctic Après er den perfekte støvle til at løbe ærinder, at have på, på kontoret, omkring huset, eller til og fra pisterne. Med en komfort rating på -30° til 10° Celcius. Med den lune faux pelskant, og den varme fleeceforing, er denne støvle både funktionel og stilfuld.


Egenskaber:


  • Komforttemperatur: -30° til 10°C
  • 5mm CR Flex-skum
  • Robust ydersål for trækkraft
  • Varm Fleeceforing
  • Lun Faux pelskant
  • EVA mellemsål
  • Specifik pasform til kvinder

Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Muck Boot Arctic Apres
0 Likes

Har støvlerne i et år nu. Når det bliver koldere, bærer jeg det dagligt på hundevandring. Støvlerne er meget behagelige, du kan gå godt ind i dem. Meget klar købsanbefaling.

Størrelse: Normal
Gode solide støvler.
2 Likes

Jeg er meget tilfreds med disse støvler. De sidder godt på foden, man står godt fast og de er varme og vandtætte. Det ville være ekstra fint, hvis de var ensfarvede, sorte f.eks.

Størrelse: Normal
God shopping
0 Likes

Meget god shopping om vinteren i det sydlige Finland. Anklerne forbliver tørre og varme. Håret indeni er behageligt. Behagelig at gå og ikke stiv som gummistøvler overhovedet. Går også til en normal shoppingtur på grund af dets flot udseende. Jeg kan ikke sige om udholdenhed, når det har været et stykke tid.

Størrelse: Normal
Muck båd
1 Likes

Denne støvle er perfekt til doggy og stabil. Det holder dig varm, har gode såler, er vandtæt og behagelig. Holdbarheden viser sig kun, når bagagerummet bruges i et år.

Størrelse: Normal
Gode støvler!
0 Likes

Disse støvler opfyldte forventningerne - de er begge smukke og praktiske. Sidder komfortabelt og blødt omkring foden og er stabilt at bevæge sig også i mudder. Stærkt anbefalet!

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.