FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze dyrlægebandager

Produkt-ID: 18222

DKK 49,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze dyrlægebandager
DKK 49,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze dyrlægebandager
Beskrivelse

Beskrivelse

Praktiske, elastiske engangs dyrlægebandager. Sæt á 4 stk.


Teknisk beskrivelse:


Stræklængde: 10 x 450 cm. Materialer: 100 % polyester.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

bandager
3 Likes

Ofte køber jeg disse bandager, selvom produktionen er kinesisk, er kvaliteten fremragende. I vores by er det generelt svært at finde gode bandager, der ikke rives ved den mindste strækning. Der er 4 stykker i pakken, de strækker sig godt, mens de holder den rigtige position, hvor det er nødvendigt. først var det nødvendigt at tilpasse sig, når du anvender bandager, men så vænner du dig til det. optimal bredde, også densitet. Jeg tror, at jeg vil bestille mere, generelt at købe en veterinærbandage af god kvalitet til en hest er en vanskelig opgave, og her er jeg igen overbevist om, at alt er i orden, jeg kan bestemt anbefale butikken.

Veterinærbandager
0 Likes

Ankom i en klar emballage, hvilket gjorde dem perfekte til opbevaring i et førstehjælpskit, indtil det var nødvendigt. De ser ud til at være af meget god kvalitet og derfor stor værdi for pengene.

bandager
0 Likes

Jeg købte da tilbudet var så overkommeligt. Disse er beregnet til indpakning af sår osv., Ikke til at bevæge / på madrasser osv. Jeg synes ikke, de er særlig fleksible, hovedsageligt normal gasbindedressing.

0 Likes

Elastisk nok til prisen, men det ville være dejligt at have nogle dekorationer men godt.

0 Likes

Det strækker sig godt, men bliver beskidt ret hurtigt, så det ville være dejligt, hvis det også blev sort.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.