Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder
-30%

Horze Campton dressurgjord

Produkt-ID: 14610

DKK 132,30
DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze Campton dressurgjord
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Campton dressurgjord
DKK 132,30
DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Campton dressurgjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Nylongjord til dressursadel, med bomuldsfor.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

0 Likes

Elsker dette bælte! Dejlig og enkel og let at sætte i vaskemaskinen ;-) de løkker, som du trækker bæltet igennem, inden spænderne monteres, ryger efter anden gang bæltet blev brugt, så jeg skar dem af. Fungerer fint uden også, så disse løkker er sandsynligvis mest for dem, der ønsker stropper og stropper perfekt lige. Kunne være vært i mindre størrelser.

Størrelse: Lille
0 Likes

Jeg har brugt denne cinch i mere end to år hver dag. Jeg købte den som midlertidig, men ændrede ikke den - der er ingen nedrivning til det! Den utvivlsomme fordel ved denne substring er kvaliteten til en lille pris, og spændernes kvalitet er især glædelig - de rulles pænt, de går ikke i stykker. Ved daglig brug i mere end to år, kun lidt tabt farve og lidt forlænget. Kun et minus er manglen på tyggegummi. Så alt i alt er dette et godt valg til en rimelig pris.

Størrelse: Lille
1 Likes

Bedste bælte! Ser godt ud og er klumpet. Brugt hele tiden! Spænderne er fine og er i stil med stroppen. Let at fastgøre.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.