« Returner / / /

GPA GPA Speed Air 4S Hjelm

Fra DKK 4.156,50
RRP: DKK 4.890,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 1 )
Spar 150 kr. EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SPRING-HZ
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 02.04.2023.
Farve: Black/Black
Black/Black GPA Speed Air 4S Hjelm
Black/Red GPA Speed Air 4S Hjelm
Størrelsesguide
Tilbage

Alle størrelser i guiden er målt på hovedet, og ikke på selve hjelmen. Brug målebånd til at måle hovedets omkreds med. Båndet skal sidde lige over ørerne og gå rundt omkring pandens midte og baghovedet. EU hjelmstørrelser svarer til hovedets omkreds i centimeter. Hjelmen skal sidde så lavt som muligt og sidde tæt ind til hovedet, så den ikke bevæger sig når man drejer hovedet.

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

GPA - Speed Air 4S Ridehjelm. Ny hjelm i “Redline” kollektionen med det nye verdensomspændende 4S sikkerhedskoncept. Designet med 4 elementer, 4S, hvis sandwich sammensætning tillader en fantastisk støddæmpning, og bedre modstand mod lateral kompression. Dobbelt sikkerhed til denne model. Aftagelig skumforing indvendigt, som er åndbar og vaskbar.

Teknisk beskrivelse:

GPA-udvalget lever op til sikkerhedskravene defineret af protokol for ridehjelme UTAC / CRITT 04/2015. Hjelmene efterlever derfor sikkerhedskravene til individuelt beskyttelsesudstyr i overensstemmelse med direktiv 89/686 / EEC fra 21/12/1989. Denne licens ligger over VG1 og VG1 er derfor inkluderet.

Produkt-ID: 315831

Læs anmeldelser:

Farve: