Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Back On Track regndækken 1680D

Produkt-ID: 24141

DKK 1.890,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back On Track regndækken 1680D
Beskrivelse

Beskrivelse

Det nye Back on Track udedækken har en superb pasform med en slids som giver hesten den maksimale grad af bevægelsesfrihed ved skulderen. Det er vandtæt med 1680 denier, så det er ekstremt velegnet til udendørs brug og holder din hest tør og varm. Dette unikke dækken leveres med haleflap, justerbare gjorde og elastiske benstropper for at sikre det bliver siddende mens hesten leger og ruller sig. Dækkenet har: bringespænder, slids, justerbare gjorde, elastiske benstropper og haleflap. 1680 Denier.


Teknisk beskrivelse:


Dækkenet har: bringespænder, slids, justerbare gjorde, elastiske benstropper og haleflap. 1680 Denier.


Vaskeanvisning:


Kan maskinvaskes på op til 86°F eller 30°C. Brug normale vaskemidler, der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Må kun lufttørres, brug ikke tørretumbler.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk god quilt !!
0 Likes

Fantastisk pasform. Dynen sidder godt fremad, låsen og de lange bue folder var perfekt til min hest, der har en fantastisk bue og manke. Hun kan bevæge sig frit uden gnidning og irritation. Det er en meget vanskelig dame, der bedst bedømmes af hende

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.