Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu
Supertilbud
%

Micro Silicone FS dameridebukser

Produkt-ID: CP3627

DKK 369,00
DKK 399,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Micro Silicone FS dameridebukser
Beskrivelse

Beskrivelse

Elegante, klassiske fuldsæde ridebukser, der vil passe perfekt og er en god handel.


Materialet er designet til at afvise støv og snavs, og er derfor et godt valg når man vil se skarp ud. Ridebukserne er fantastiske til daglig brug. Begge frontlommer har en smart sølvkant, og sædet med fuld silikonegrip har et diskret mikrodesign. En behagelig høj talje og elastik ved anklerne gør dem lette at have på og ride i. Se ud og føl dig professionel i disse ultimative Micro Silicone Full Seat ridebukser!


Egenskaber:


  • Høj talje
  • Sølvdetaljer
  • Forlommer
  • Mikrosilikone-print
  • Elastik ved ankler.
  • Bæltestropper
  • Solidt, robust materiale
  • Indersøm 72 cm

Teknisk beskrivelse:


89 % polyamid, 11 % elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30° med lignende farver. Må ikke tørretumbles.


Gennemsnitlig vurdering
3.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

perfekt
1 Likes

Meget god værdi for pengene. Jeg ledte efter ridebukser med høj talje og fuld hudbund, det er gjort. Meget behagelig, godt udskåret og smuk (for mig er den grå farve temmelig taupe eller mørk beige). Kun et lille problem: temmelig tyndt polyamidstof så skrøbeligt at gå i skoven. Fra min første udtræk trak jeg nogle tråde på grund af buske eller grene, hvilket ikke sker med mig med mine andre tykkere bukser (tråde, som jeg kom tilbage med en nål, så det går). Brug snarere til karrierer og klare stier!

A little big
0 Likes

It's a little big compared with others items. I bought another pant and the size was ok, but with this pant the size is a little big.

Grå?
0 Likes

Jeg var spændt på at finde et par bukser til at erstatte mine slidte grå tyske bukser. Desværre er de IKKE grå! De er en smuk brunlig taupe ... bestemt mere på den brune side. Selv silikonen på sædet er brun. Jeg kan godt lide pasformen ... selvom lidt løs i linningen. De passer tæt, men har masser af strækninger. Der er lige nok silikone i sædet til at føle sig sikker, men ikke sidde fast. De ser meget polerede og professionelle ud - alt sammen til en god pris. Jeg vil beholde disse, men har stadig brug for et par lys til mellemgrå bukser. Horze skulle ændre farvenavnet eller beskrivelsen på deres hjemmeside for at afspejle den rigtige farve på disse bukser.

Stor i størrelse
0 Likes

Stor i størrelse, startende fra størrelsesguiden, og de var gigantiske. Ændrede dem til en størrelse mindre, stadig løs i taljen, men var ret okay i øvrigt. Dog har de strakt sig, så de er stooora! Ville have været i stand til at gå ned i en anden størrelse, hvis jeg vidste, at de strækkede sig så meget. Derudover er overfladen på bukserne blevet ædru, så det er meget følsomt at bruge andet end ridning. De er dog dejlige at køre i, helt fint med "klistermærker" i rumpen, elastiske og behagelige.

Stor i størrelsen
0 Likes

De er meget behagelige at have på. Men de er lidt skøbelige og tynde. Det er MEGET store i størrelsen. Jeg er gået 2 nummer ned, lidt små ved lårene og for store i linningen.. ellers super ridebukser

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.