Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder
-50%

Horze Grand Prix ridebukser, herremodel

Produkt-ID: 36461

DKK 299,50
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze Grand Prix ridebukser, herremodel
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Grand Prix ridebukser, herremodel
DKK 299,50
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Horze Grand Prix ridebukser, herremodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridebukser til rigtige mænd


Horze Grand Prix ridebukser er et par fremragende klassiske ridebukser. Fremstillet af vores eksklusive Dura Tough-tekstil som er skabt til at overgå og holde længere end andre ridebukser mens den bevarer den komfort som en rytter har brug for. Dura Tough-tekstil bevarer formen på ridebukserne og giver holdbarhed og komfort med en luksuriøs følelse.

I modsætning til de fleste ridebukser til herrer imødekommer disse mænds komfort. Disse fantastiske ridebukser har: to skrå forlommer og to baglommer med flap og trykknap, knæforstærkning i kunstig ruskind og en række skandinaviske flag på baglommen som sammen giver et flot, klassisk look. En indvendig elastisk linning forbedrer komforten og kompletterer looket på disse stilige ridebukser.


Funktioner


 • Knæforstærkning i kunstig ruskind
 • Model med lynlås foran og bæltestropper
 • Knaplukning
 • Signatur-"Z" broderet på knæet
 • Knæforstærkning i kunstig ruskind beskytter og giver bedre greb
 • Dura Tough tekstil er åndbart, bevarer formen og giver holdbarhed
 • To skrå forlommer
 • To baglommer med knaplukning
 • Skandinavisk flagpatch på den ene baglommes flap
 • Signatur-"Z" messingvedhæng i bæltestrop
 • Alle knapper og metaldetaljer er messing-farvede

Detajler


 • Pleje
 • Maskinvask, varmt vand. Må ikke tørretumbles; brug ikke blødgøringsmiddel, luk velcro inden vask.
 • Tekstil: 53 % bomuld, 40 % polyamid og 7 % spandex
 • Bemærk venligst
 • Stålgrå ridebukser: Helskindet i kunstigt ruskind har naturligt stræk, men har ikke det spandextekstil som de andre farver har (kun sædet)
 • Hvide ridebukser: Tekstil indhold: 72 % polyamid, 20 % bomuld og 8 % spandex
Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Grand Prix herreklods
0 Likes

Jeg er en meget høj kvinde 5; 11 ", som aldrig kan få bukser længe nok. (Selv når jeg bestiller L-størrelse) har jeg bestilt herrebukser før, og jeg er nået til den konklusion, at dette er den rigtige beslutning! Jeg kunne fortælle disse bukser var af kvalitet - de har VIRKELIGE baglommer med snap, rigtige lommer foran, elsker fornemmelsen af disse og ja, de var endda lange nok .... faktisk ville jeg have ønsket dem lidt længere, men meget bedre! dem så meget, at jeg har båret dem til at arbejde, hvor jeg er lærer. De ligner snarere en kjolebukser. Jeg kan godt lide velcroankler og lynlås. Jeg ville ønske, at jeg kunne få en anden farve, jeg ville bestille et andet par Jeg kan også godt lide at HORZE giver dig de direkte målinger i taljen, hofte, så forsikre dem om, at de vil passe. Jeg ville ønske, at flere bukser ville have disse målinger samt en LENGDE-måling. Jeg ved, at jeg ikke ville have haft råd til disse bukser på fuld pris, men ved $ 40 føler jeg, at de er en stjæle!

Størrelse: Normal
bukser til hver dag
0 Likes

Jeg gør det en gang om ugen. Jeg sletter efter hver træning. Den tredje måned er flyvningen normal. Bukser er ikke strakt og ikke revet. God budgetindstilling. Smuk blå farve. Størrelse passer perfekt. Valgt efter størrelsestabellen. Kort til en højde på 2 m))).

Størrelse: Normal
Meget behagelige bukser og en dejlig gave til min mand!
0 Likes

Fik dette til min mand, og han kunne godt lide dem. vil sandsynligvis få mere i andre farver. Fik dem til min mand, og han kunne godt lide dem meget. faktisk tror jeg, at jeg sandsynligvis vil få mere i en anden farve. Fik dette til min mand, og han kan lide dem så meget, der har bedt mig om at få dem i alle farver.

Størrelse: Normal
Fantastiske herrebukser!
0 Likes

Meget behagelig med fremragende konstruktion og pasform. På niveau med langt dyrere bukser. Lidt tungere stof end mange bukser er perfekt i køligere vejr. Ingen klager og vil købe yderligere par. Tyrkisk kaffe er en rigtig dejlig farve til slid omkring stalde.

Størrelse: Normal
Herre ridebukser med lavere stigning
0 Likes

Min mand kan ikke lide bukser med en traditionel højere stigning, så vi prøvede Horze Grand Prix-bukserne, og han elsker dem! Stigningen er lige ret (rammer under hans maveknap), og han er meget behagelig i dem. Stoffet er meget "teknisk", som han også kan lide, og pasningen er mere atletisk uden plov eller baggy. Den eneste klage er, at den almindelige længde er lidt lang, enden rammer under hans ankelben, men ellers er dette fantastiske ridebukser! Fantastisk kvalitet til prisen, og de kommer i nogle fantastiske farver til skolegang såvel som show.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.