Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze HaloGlide hjelm

Produkt-ID: 30013

DKK 479,20
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze HaloGlide hjelm
Beskrivelse

Beskrivelse

Mikrofiberydersiden giver hjelmen et stævneklart look.


Denne attraktive hjelm har god ventilation gennem åbningerne foran og bagpå, for at nedsætte fugtigheden og give komfort hele dagen. Det vand- og smudsafvisende betræk på denne solide hjelm gør den perfekt til stævner. Foringen holder sig tør, og holder dig frisk og afkølet. Et justerbart, godkendt spænde på de polstrede remme giver god pasform.


Egenskaber:


  • Coolmax-foring
  • Polstrede remme
  • BSI-godkendt Kitemark

Teknisk beskrivelse:


Skal: formpresset EPSBetræk: mikrofibertekstil.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

God hjelm
2 Likes

Smuk og let hjelm at bære på dit hoved. På varme dage indånder det ikke særlig godt, men ellers meget flot og billig hjelm.

Dejlig hjelm
1 Likes

Skal sige, at jeg elsker hjelmen. Men på varme dage holder hjelmen dig ikke tør, men hjelmen forbliver tør. Har haft det nu i 1 år og forbliver meget flot, men en lille ulempe er, at låget på hjelmen bukker op og skaber bølger. Ligesom airbags, men jeg er ikke meget opmærksom, og den kommer og går.

Halo Glide hjelm, BSI certificeret
0 Likes

Jeg er meget tilfreds med det. God pasform, god pasform og god værdi for pengene. Det eneste, jeg ikke kan lide, er mikrofibermaterialet, der tiltrækker snavs.

En anden lignende
0 Likes

Dette er en anden lignende hjelm til den samme rytter. Ønskede ikke at ændre karakteren, da hvalpen spiste førstnævnte. Størrelse passende.

En hård hjelm med en fast pasform på hovedet
0 Likes

Sidder godt uden svingende, let vedhæftning. Størrelsen matchede direkte med klassificeringen i min hatstørrelse (gymnasium). godt beskyttet vibrationen, når du drypper.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.