FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze HaloGlide hjelm

Produkt-ID: 30013

DKK 479,20
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze HaloGlide hjelm
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze HaloGlide hjelm
DKK 479,20
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze HaloGlide hjelm
DKK 479,20
DKK 599,00
Horze HaloGlide hjelm
Beskrivelse

Beskrivelse

Mikrofiberydersiden giver hjelmen et stævneklart look.


Denne attraktive hjelm har god ventilation gennem åbningerne foran og bagpå, for at nedsætte fugtigheden og give komfort hele dagen. Det vand- og smudsafvisende betræk på denne solide hjelm gør den perfekt til stævner. Foringen holder sig tør, og holder dig frisk og afkølet. Et justerbart, godkendt spænde på de polstrede remme giver god pasform.


Egenskaber:


  • Coolmax-foring
  • Polstrede remme
  • BSI-godkendt Kitemark

Teknisk beskrivelse:


Skal: formpresset EPSBetræk: mikrofibertekstil.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

God hjelm
2 Likes

Smuk og let hjelm at bære på dit hoved. På varme dage indånder det ikke særlig godt, men ellers meget flot og billig hjelm.

Størrelse: Normal
Passer ikke ind i mit hoved
0 Likes

Jeg købte den samme størrelse hjelm som min tidligere hjelm. Først troede jeg, at dette var en god størrelse, selvom det føltes "højere" end den gamle. Jeg bar en hjelm i cirka 10 minutter, hvorefter der allerede var spor af puksømme på min pande. Jeg kunne ikke have taget en større hjelm, fordi den ville have været for stor. Så jeg vendte tilbage hjelmen, fordi denne model tilsyneladende ikke passede mig. Synd puden er bare en tynd, temmelig hård del!

hjelm
0 Likes

Hjelmen er god på hovedet, men i det mindste har jeg lidt af et løb foran på ansigtet ... Pris / ydelsesforholdet er meget godt!

Størrelse: Normal
Dejlig hjelm
1 Likes

Skal sige, at jeg elsker hjelmen. Men på varme dage holder hjelmen dig ikke tør, men hjelmen forbliver tør. Har haft det nu i 1 år og forbliver meget flot, men en lille ulempe er, at låget på hjelmen bukker op og skaber bølger. Ligesom airbags, men jeg er ikke meget opmærksom, og den kommer og går.

Størrelse: Normal
Dejlig og funktionel ridehjelm.
0 Likes

Meget god ridehjelm af god kvalitet. Sidder godt på hovedet. Komfortabelt materiale.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.