Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Horze InCase ridehjelm, velour.

Produkt-ID: 30017

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze InCase ridehjelm, velour.
DKK 299,00
Horze InCase ridehjelm, velour.
Beskrivelse

Beskrivelse

En fløjlsdækket yderside giver denne flotte hjelm et klassisk look.


Denne type klassiske ridehjelm med fløjl går aldrig af mode. Denne trygge hjelm har justerbart trepunktsfæste af nylon. Denne favorit kombinerer komfort og fremragende pasform med et traditionelt design.


Egenskaber:


  • Fløjlsridehjelm
  • EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014-12 godkendt

Teknisk beskrivelse:


R-10 ABS skal.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

12 Likes

Fin hjelm der sidder perfekt. Levering som aftalt. Super service, handler gerne hos jer igen.

Dårlig komfort
11 Likes

Hjelmen kan ikke anbefales, da den er ukomfortabel ('top heavy'), hagerem for spinkel, og hjelmen er for stor i forhold til de angivne størrelser, f.eks. er str. 60 rent faktisk 58/59, hvilket er et upraktisk misforhold ved internethandel.

God ridehjelm til en god pris
8 Likes

Ridehjelmen sidder perfekt. Og den kommer i en praktisk pose, som er nem at transportere den i.

8 Likes

Det er en super god ridehjelm, den sidder perfekt, er nem at spænde og er samtidig super pæn at se på!!! Den skal jeg helt klart have igen når jeg skal have en ny:-)

God Ridehjelm
6 Likes

da jeg fik denne ride hjelm blev jeg super glad da jeg allerede har haft en magen til før. Den er super lækker at have på og strammer ikke om hagen

Riding hat
3 Likes

I have been riding for many years and purchased many riding hats. I have always purchased them from tack shops in the area where I live. This time, my daughter suggested a have a look on the internet. I took her advise and found your company. Firstly, ordering the correct size and colour was very straight forward. The delivery was super fast and finally the quality of the hat for its price tag is way beyond what I expected. Beautiful thick plush velvet, comfortable easy adjustable strap and to top it all a lovely extra padding inside the crown of the hat.

Fin begynner hjelm til barn
2 Likes

har kjøpt denne til mine barn, Synes den er helt grei. Ungene har aldri utrykket på noe ubehag eller andre ting angående denne hjelmen. Går bra å bruke den om vinteren også da den er enkel å justere for evt å kunne ha en lue/buff under. Rimelig i pris også. Veldig søt sløyfe bak (har gutt også som bruker denne, bare å ta av/rive av sløyfen hvis det skulle være et problem).

Funker bra til barn
2 Likes

Dette var den første hjelmen jeg kjøpte, og de er kjempegode i fasongen og sitter perfekt på hodet. Det er lett å finne riktig størrelse. Jeg har falt av mange ganger med den hjelmen, og den fungerer like bra hver gang :) Dessuten, er hjelmen kjempefin å se på!

Rigtig god pasform
2 Likes

Flot, klassisk hjelm i fløjl - ovenikøbet med en sløjfe i nakken. Godt udført og med en pasform, der matcher ridehjelme til mange gange prisen. Fantastisk, at man kan købe en ridehjelm i den kvalitet til så få penge!

Fin s hjelm til barn
1 Likes

kjøpte til ungene av den typen. Veldig enkel å justere. fin pris. Går greit å bruke den om vinteren også da man kan ha en tynn lue eller

God bruks hjelm
1 Likes

Liker denne hjelmen utrolig godt, sitter behagelig og ser pen ut, samtidig som den er rimelig. Eneste minuset er at den blir ganske varm.

Very good
1 Likes

I love this helmet, it is 100 percent comfortable and I really liked wearing it when I was riding with my horse, Prince.

god hjelm
0 Likes

Det er en god hjelm og passer perfekt nå du finner riktig str. Hjelmen er også fin og veldig rimelig til prisen. ;)

0 Likes

Eine wunderbare Anschaffung.... Bin über die gute Verarbeitung und super Preisleistung positiv überrascht.... Der Versand mehr als schnell...nur zu empfehen!!

0 Likes

Super Passform, stabil gebaut und für einen guten Preis! Da machts Reiten Spaß!

Tja
0 Likes

Altså, den funker jo, beskytter bra, og alt det der. Men jeg synes selv at jeg ser ut som en svær sopp når jeg har den på.. Kanskje fordi jeg har ett spesielt hode da :) Kan bli litt klam om du blir varm i hode. Men ellers super!! Kjempe billig og!

0 Likes

Denne har jeg hatt i nesten 5 år og den har holdt seg bra, litt opprevet, men den har blitt flittig brukt! Den klemmer ikke, ser fin ut og er urtolig holdbar!

Hjelm
0 Likes

Litt stor på størrelsen eller helt grei i forhold til prisen. Tykk padding i forhold til dyrere hjelmer av høy kvalitet

Great hat!
0 Likes

Great hat for the money. Took a little longer than expected for delivery but delivery was free so no complaints. Lovely hat that looks more expensive than it was. Comfortable to wear.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.