FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1.

Produkt-ID: 30014

DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1.
DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1.
DKK 379,00
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1.
Beskrivelse

Beskrivelse

En lyseblå pil på hjelmen giver den et sporty touch.


En velkonstrueret, sporty ridehjelm som giver selvtillid og tryghed når du rider. Den justerbare hjelm har et 3-punkts justeringssystem og en drejeknap for ultimativ pasform. Den højteknologiske ventilation giver optimal afkøling og komfort, selv på de varmeste dage. Denne ridehjelm med lav profil har et suverænt, moderigtigt look kombineret med funktionalitet.


Egenskaber:


  • Testet og godkendt i henhold til EU's reguleringsstandarder
  • CE EN1384 med VG1
  • Kraftig skal
  • Sporty stil
  • Godt ventileret design
  • XS-S = Junior, 49-52 cm
  • S-M = 52-57 cm
  • L-XL = 57-61 cm

Teknisk beskrivelse:


Yderside ABS; inderside polystyrenpolstring.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Brød ved det første lille fald.
1 Likes

Jeg brugte hjelmen 3 gange. Plastikken gør et billigt indtryk. Jeg faldt af hesten (det var ikke et kraftigt fald), og justeringssystemet er helt faldet fra hinanden. Ikke at blive anbefalet, du føler dig bare ikke sikker. Der er ingen refusion.

Størrelse: Normal
God hjelm
1 Likes

En hjelm er god til sommeren. Meget let, hovedet i det sved overhovedet ikke. Men det er ikke slidstærkt, det ridser hurtigt, størrelsejustering "spilles" i hænderne og brød derefter helt fra at falde fra en lille højde. Generelt et godt produkt til sin priskategori.

Størrelse: Normal
Faktisk stor
1 Likes

I lang tid ledte jeg efter en dejlig hjelm med god pasform til min 5 år gamle datter. Så bestilte jeg dette fra Horze. Ankom meget hurtigt og kunne lide os begge. Han sidder godt, kan justeres mange steder og forekommer stabil indtil videre. Desværre var der en knæk i de 3 gange, jeg kalder det "moderigtigt tilbehør", så brugen er foran på panden. Og du ser virkelig enhver ridse ... der generer mig lidt.

Størrelse: Normal
Hjelm gemt
2 Likes

Hjelmen er ikke kun praktisk, behagelig og holdbar, men også af høj kvalitet. Dette blev testet i praksis, da hesten selv på træningstidspunktet faldt, og datteren bare fløj ud af sadlen. Faldet var forfærdeligt og voldeligt, hvis du kan forestille dig. Hjelmen knækkede i visirområdet og lidt længere og ikke underligt, for slag var stærkest på jorden. MEN! Han klarede sig med sin opgave, reddede datterens hoved! Nyt uden tøven, køb det samme!

Størrelse: Normal
Billig og humoristisk
0 Likes

Det føles billigt, for let og ser hyggeligt ud. Plasttrimlen er løs og presser mistænkeligt, når den presses på pukkelen. Sidder ikke ordentligt i hovedet, ser ud til at være højere, selvom det rammer hovedkappen. Ikke særlig smuk. På trods af standardiseringen ønsker jeg ikke at ride dette hoved i hverdagen, det ser ud til, at hovedet ikke er ordentligt beskyttet.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.