Spar 15% på alle varer fra Horze & B Vertigo*
Få koden

Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1.

Produkt-ID: 30014

DKK 299,00
DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1.
DKK 299,00
DKK 379,00
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1.
Beskrivelse

Beskrivelse

En lyseblå pil på hjelmen giver den et sporty touch.


En velkonstrueret, sporty ridehjelm som giver selvtillid og tryghed når du rider. Den justerbare hjelm har et 3-punkts justeringssystem og en drejeknap for ultimativ pasform. Den højteknologiske ventilation giver optimal afkøling og komfort, selv på de varmeste dage. Denne ridehjelm med lav profil har et suverænt, moderigtigt look kombineret med funktionalitet.


Egenskaber:


  • Testet og godkendt i henhold til EU's reguleringsstandarder
  • CE EN1384 med VG1
  • Kraftig skal
  • Sporty stil
  • Godt ventileret design
  • XS-S = Junior, 49-52 cm
  • S-M = 52-57 cm
  • L-XL = 57-61 cm

Teknisk beskrivelse:


Yderside ABS; inderside polystyrenpolstring.


Gennemsnitlig vurdering
4.2
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Pocket Money Chic
5 Likes

I was sick of the classic velvet helmets that everyone sells and being a full time student and a parent I dont really have a great deal of money to be spending on non-essentials. I wanted a cheap helmet that looked great and was well made. This Pacific Defenze helmet was ideal. It has a really modern, casual look, and is really light weight. It easily adjustable which is great when ordering online and for the girls ..... when your hair is bigger than normal! It is also so easy to clean unlike the velvet helmets. It really is a great buy.

Anbefales.
3 Likes

Bra hjelm til en fin pris. Meget flott design og stor fordel med justering av str.

Allsidig hjelm
2 Likes

Flott hjelm til rimelig pris. Veldig kjekkt med regulerbar størrelse slik at den kan brukes både med og uten lue/buff under om det trengs

Fin hjelm til fin pris
2 Likes

Hjelmen er sett i forhold til pris bra. Kunne tenkt meg at skjermen i fronten var bøy bar med tanke på eventuell fall og trykk til hodet.

Bra
2 Likes

Det er en bra hjelm, og superlett. Men en er så stor! den passer meg jo selvfølgelig, men selve hjelmen er så stor! Ville ikke ha kjøpt denne om igjen...

Smart hjelm
1 Likes

Hjelmen er utrolig praktisk da den kan justeres i str, alle i stallen kan bruke den. veldig praktisk hvis man har med seg noen for og ri. har også brukt denne hjelmen når jeg går på skøyter da designet passer til det meste

Ridehjelmen
1 Likes

Denne hjelmen er veldig bra, har en selv. Den føles kanskje litt trang når man får den, men det er en vanesak.Anbefaler denne hjelmen for aktive ryttere :)

Elsker denne hjelmen
1 Likes

Dette er en veldig god hjelm som er justerbar bak. Jeg synes også at den holder lenge, og den er selvfølglig veldig fin. Beste hjelmen jeg noen gang har hatt.

Rimelig og bra!
1 Likes

Dette er en god hjelm til en veldig god pris! Liker at det går å justere størrelsen, slik at hjelmen kan passe flere. Har akkurat kjøpt den, men føler meg foreløpig veldig fornøyd med både kvalitet og pris. Anbefales!

Strammefunksjonen ligger over ørene
1 Likes

Innretningen som skal sørge for at man kan justere/stramme hjelmen, er dessverre plassert slik at de legger seg over ørene. Da må man enten velge å ha ørene på utsiden (utsående ører), eller klemme de mellom strammingen og hjelmen. Utover det så var hjelmen lett og fin

Cheaply made
1 Likes

Plastic caps holding adjustable material in place in the hat ripped straight out when I came off my mare. I never hit my head I landed on my back but my hat broke. Only worn 5 or 6 times as I couldn’t ride through winter. Thoroughly disappointed that it broke. Very frustrating! Give design but not safely made!

dårlig passform
1 Likes

hjelmen ser bra ut, men passformen er utrolig dårlig, sklir av hodet og ned på nakken...

Eigentlich super
1 Likes

Lange habe ich nach einem schönen Helm mit guter Passform für meine 5jährige Tochter gesucht. Dann habe ich diesen von Horze bestellt. Kam sehr schnell an und hat uns beiden gefallen. Er sitzt gut, lässt sich an vielen Stellen anpassen und wirkt soweit stabil. Leider war bei uns nach 3 mal nutzen ein Riss in dem, ich nenne es mal „modische Accessoires“ also dem Einsatz vorn an der Stirn. Und man sieht echt jeden Kratzer... das stört mich schon ein wenig.

Beim ersten leichten Sturz kaputt gegangen.
1 Likes

Ich habe den Helm gerade 3 mal benutzt. Das Plastik macht einen billigen Eindruck. Bin vom Pferd gefallen (es war kein schwerer Sturz) und das Verstellsystem ist komplett auseinander gefallen. Nicht weiterzuempfehlen, man fühlt sich einfach nicht sicher. Es gibt keinerlei Erstattung.

Super god
0 Likes

Jeg har en i blå og den lever op til mine krav, den er dejlig let og nem at indstille i størrelsen :) Jeg er yderst tilfreds med mit køb.

0 Likes

Jeg har en i sort, den er let at have på, man sveder ikke og den sidder perfekt også at man kan gøre den større!! Er tilfreds også med prisen

0 Likes

Dieses Produkt ist wasserdicht,bequem,sehr hübsch und die Qualität ist top,könnte aber günstiger sein.

Fantastisk og prisbillig samtidig
0 Likes

Hjelmen kan indstille den så den sidder perfekt. Kanon især hvis man fx rider med hue under. Super ventileret sveder ikke i den. Super til regnvejr, nem at tørre af bagefter. Meget let, man glemmer helt man har hjelm på. Kan kun sige den lever op til alt hvad jeg forlanger af en hjelm og så er det jo kun fantastisk den samtidig er så billig.

Wunderbarer Helm für wenig Geld
0 Likes

Nachdem mein alter Helm nach 5 Jahren kaputt gegangen war, entschied ich mich für dieses Modell und habe es nicht bereut. Ich habe den Helm jetzt ziemlich genau ein halbes Jahr lang. Der Helm ist leicht und gut gepolstert, drückt nicht und lässt sich gut verstellen. Auch bei starken Umwelteinflüssen wie Schnee, Regen und Eis bleibt mein Kopf trocken und warm. Der Preis ist für einen Reithelm recht günstig und für diese Qualität sehr angemessen.

Flot, lækker ridehjelm.
0 Likes

Superlækker ridehjelm! Det er dejligt at den kan spændes bagi, og der er udluftning i. Jeg har aldrig svedt i den, selv i sommers da jeg red i 30 grader! Den er let at have på og man bemærker næsten ikke at man har den på! Designet er også superflot og den har en god ''skal'' som er nem at tørre af hvis det regner, den er blevet beskidt ovs. Alt i alt - Rigtig lækker og god ridehjelm med en god pris!

Hübscher Reithelm und super Qualität
0 Likes

Der Reithelm sieht sehr schick aus und auch die Belüftung ist super. Ich habe zusammen mit einer Freundin bestellt und wir sind beide begeistert. Der Helm drückt nicht und kann man sehr leicht verstellen. Preis/Leistung: Top

God Ridehjelm til billige penge!
0 Likes

Personligt synes jeg, at denne ridehjelm er god, den sidder rigtig godt på hovedet, og man sveder ikke med den på. Den har et flot design, og den er let at have på.

0 Likes

Lett og fint design. Den er veldig stor, ikke slik at den ikke passer men når jeg har den på ligner jeg på en sopp. Ville ikke kjøpt den igjen..

0 Likes

Ich habe schon viele Reithelme bestellt, welche wesentlich teurer waren und wegen der Paßform zurück geschickt werden mußten. Dieser Reithelm ist federleicht, hat eine perfekte Paßform, auf Grund der verschiedenen Einstellmöglichkeiten. Habe ihn nun erst einmal während des reitens getragen und kann daher noch nicht viel zu der Qualität auf Dauer sagen. Allerdings ist er so leicht, das ich ihn nach der Reitstunde sogar vergessen habe abzunehmen ;-) Also hier ist Preis-, Leistungsangebot mega top. Würde ich auf alle Fälle weiter empfehlen. Mein Kopfumfang sind 55 cm und die bestellte Größe S-M SUPER....

Lækker Og Nem
0 Likes

Jeg har ridehjelmen i sort, og er meget tilfreds. Den er billig og super lækker og man kan altid løsne den hvis den er for strem. :) God også at begynde med, og man sveder ikke i den. bedste Ridehjelm

Fint design og god ventilation, ikke slidstærk
0 Likes

Jeg købte den som min første hjelm, jeg er lige startet op igen i marts. Forrige torsdag røg jeg af ponyen da den fik et chok, på en meget blød bane. Landte på baghoved/nakke, men ikke noget voldsomt fald overhovedet, men det til at spænde ridehjelmen ind/ud så den sidder bedre, gik i stykker, så selvom hjelme er fin og at der ikke skete noget med selve hjelmen, så skal har jeg nu købt en uden "skrue ind/ud" system, for hvis det knækker hver gang man falder af, bliver det hurtigt en dyr fornøjelses.

Pen og lett hjelm
0 Likes

Veldig pen og rimelig hjelm. Fulgte størrelsesguiden og den jeg kjøpte passet bra. Positivt med justering slik at man kan ta tynn lue under

God
0 Likes

God hjem, god kvalitet, ok utsjånad. Rimeleg pris på ein god hjelm, med justering!

rigtig fed hjelm
0 Likes

Super lækker hjelm. enormt let, jeg glemte helt jeg havde den på! den er nem og justerbar. Jeg har den i sort, og den går langt over min forventning :D

Grei
0 Likes

Fin hjelm man kan ha lenge. Den justerbare hjelmen gjør at man lett kan byttelåne den, eller ha den over lengere tid. Et fall kan dessverre gi flere riper i det midtre partiet i plast. Ikke det aller beste designet, men greit nok. Hvis du vil ha en brukbar hjelm til en rimelig pris, er nok dette tingen.

Great, but...
0 Likes

Amazing helmet. Great design, very easy to adjust, comfortable, however it doesn't fit the current safety standards to ride in, so you cannot ride in this helmet which is unfortunate.

Stygg hjelm
0 Likes

Jeg personlig synes at denne hjelmen er skikkelig stygg. Men den fungerer bra men er fortsatt stygg

Kan ikke lide den
0 Likes

Super god pris, udover 3 måneder senere da jeg havde købt den gik den helt i smader. Jeg kan ikke anbefale denne hjelm.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.