Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1.

Produkt-ID: 30014

DKK 299,00
DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1.
Beskrivelse

Beskrivelse

En lyseblå pil på hjelmen giver den et sporty touch.


En velkonstrueret, sporty ridehjelm som giver selvtillid og tryghed når du rider. Den justerbare hjelm har et 3-punkts justeringssystem og en drejeknap for ultimativ pasform. Den højteknologiske ventilation giver optimal afkøling og komfort, selv på de varmeste dage. Denne ridehjelm med lav profil har et suverænt, moderigtigt look kombineret med funktionalitet.


Egenskaber:


  • Testet og godkendt i henhold til EU's reguleringsstandarder
  • CE EN1384 med VG1
  • Kraftig skal
  • Sporty stil
  • Godt ventileret design
  • XS-S = Junior, 49-52 cm
  • S-M = 52-57 cm
  • L-XL = 57-61 cm

Teknisk beskrivelse:


Yderside ABS; inderside polystyrenpolstring.


Gennemsnitlig vurdering
4.2
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

tak!
16 Likes

Jeg bad om denne hjelm i juni til min fødselsdag, i et halvt år har jeg aldrig fortrudt mit valg! For det første er den stødfast, men let! Hvad jeg virkelig kan lide ved ham er, at det er sprængt (hvilket er meget vigtigt for sommeren), mens det er justerbart i flere størrelser, hvilket gør det muligt at sætte på en dyne om vinteren uden problemer. Indvendigt er alle bløde indsatser aftagelige og vaskbare! det var meget vigtigt for mig efter den forrige hjelm, der absorberer al lugt og med den fuldstændige umulighed af en eller anden måde at rense den. Plus det er bare smukt, især da jeg købte brun, farven på min yndlingshest! Forresten, en ven købte sig nøjagtigt det samme efter min annonce! Jeg kan varmt anbefale det.

7 Likes

Når der er en sådan cool, stilfuld hjelm, er det behageligt at overholde sikkerhedsforholdsregler!

Prisbillig og stilfuld
5 Likes

Den 5 år gamle datter var meget tilfreds med sit nye hjelmkøb. Det faktum, at du kan indstille størrelsen, er helt kanon nu, hvor det er vinter, og du vil have en hatt under. Derefter føles det lidt plastisk, men jeg tror ikke, du forventer mere af en hjelm i denne prisklasse. Det vigtigste er, at det er godkendt og beskytter hovedet i en eventuel sag.

Lommepenge Chic
5 Likes

Jeg var træt af de klassiske fløjlshjelme, som alle sælger, og som studerende på fuld tid og en forælder, har jeg ikke rigtig mange penge til at bruge på ikke-væsentlige ting. Jeg ville have en billig hjelm, der så godt ud og var godt lavet. Denne Pacific Defenze hjelm var ideel. Det har et rigtig moderne, afslappet look og er virkelig let. Det kan let justeres, hvilket er godt, når du bestiller online og til pigerne ..... når dit hår er større end normalt! Det er også så let at rengøre i modsætning til fløjlshjelme. Det er virkelig et godt køb.

Reddet mit hoved!
5 Likes

Dette er den bedste hjelm, jeg nogensinde har haft. Let, luftigt, men yderst beskyttende. Efter 2 ufrivillige strækninger på den samme hoppekurs, hvor en hov i hovedet var inkluderet, blev hjelmen knækket både foran og bagpå, men jeg overlevede og kan fortælle historien. Gik med det samme og købte den samme type, da jeg kom hjem fra skadestuen.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.